pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Silahlı Kavga

15.02.2019 - 21:48, Güncelleme: 15.02.2019 - 21:48
 

Başkentte Silahlı Kavga

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentte, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi Ziraat Mahallesi Alma Sokak'ta, iki aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede taş, sopa ve silahın kullandığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın silahla açılan ateş sonucu yaralandı.Yaralı kadın, 112 acil servis ekiplerince Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Mahallede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olaya karışan çok sayıda kişiyi de gözaltına aldı.
İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentte, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi Ziraat Mahallesi Alma Sokak'ta, iki aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede taş, sopa ve silahın kullandığı kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın silahla açılan ateş sonucu yaralandı.

Yaralı kadın, 112 acil servis ekiplerince Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Mahallede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olaya karışan çok sayıda kişiyi de gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.