pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı

06.10.2018 - 03:43, Güncelleme: 06.10.2018 - 03:43
 

Başkentte Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde trafikte seyir halindeki bir otomobil yandı. Alınan bilgiye göre, Serkan Birlik (25) idaresindeki 55 JM 352...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde trafikte seyir halindeki bir otomobil yandı. Alınan bilgiye göre, Serkan Birlik (25) idaresindeki 55 JM 352 plakalı otomobilde, Ergenekon Mahallesi Suadiye Caddesi'nden Demetevler istikametine giderken henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere ilk olarak sürücü Birlik müdahale etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek soğutma çalışması yaptı.Otomobilin kullanılamaz hale gelmesine neden olan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde trafikte seyir halindeki bir otomobil yandı. Alınan bilgiye göre, Serkan Birlik (25) idaresindeki 55 JM 352...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde trafikte seyir halindeki bir otomobil yandı.

Alınan bilgiye göre, Serkan Birlik (25) idaresindeki 55 JM 352 plakalı otomobilde, Ergenekon Mahallesi Suadiye Caddesi'nden Demetevler istikametine giderken henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere ilk olarak sürücü Birlik müdahale etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek soğutma çalışması yaptı.

Otomobilin kullanılamaz hale gelmesine neden olan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.