pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte 8 Hırsızlık Olayına Karışan Zanlı Tutuklandı

20.04.2018 - 17:18, Güncelleme: 20.04.2018 - 17:18
 

Başkentte 8 Hırsızlık Olayına Karışan Zanlı Tutuklandı

Cezaevi firarisi olan zanlının 4 suçtan daha kaydının olduğu öğrenildi

ANKARA (AA) - Ankara'da 8 hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen zanlı tutuklandı.Ankara Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki 8 hırsızlıkla ilgili çalışma başlattı.Binalardaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheli V.K'yi yakaladı.Cezaevi firarisi olduğu anlaşılan zanlının 4 ayrı suçtan daha kaydının bulunduğu, silahlı yağma ile hükümlü ve tutuklunun kaçması olayından da arandığı tespit edildi.Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen V.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Cezaevi firarisi olan zanlının 4 suçtan daha kaydının olduğu öğrenildi

ANKARA (AA) - Ankara'da 8 hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

Ankara Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki 8 hırsızlıkla ilgili çalışma başlattı.

Binalardaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheli V.K'yi yakaladı.

Cezaevi firarisi olduğu anlaşılan zanlının 4 ayrı suçtan daha kaydının bulunduğu, silahlı yağma ile hükümlü ve tutuklunun kaçması olayından da arandığı tespit edildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen V.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.