pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentli Çocuklara "Rafadan Tayfa"dan Özel Gösterim

20.04.2018 - 18:23, Güncelleme: 20.04.2018 - 18:23
 

Başkentli Çocuklara "Rafadan Tayfa"dan Özel Gösterim

Ankara'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" adlı müzikalin özel gösterimi yapıldı

ANKARA (AA) - Başkentli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" adlı müzikalin özel gösterimini izledi. Sağlık Bakanlığının katkısıyla MEB Şura Salonu'nda düzenlenen gösteride, çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutladı. Aileleriyle salonu dolduran çocuklar, ellerindeki Türk bayraklarıyla programdaki müziklere eşlik etti.Daha önce programa katılacağı duyurulan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti ve MHP'nin ortak seçim önergesinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmeleri dolayısıyla gösterime katılamadı.
Ankara'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" adlı müzikalin özel gösterimi yapıldı

ANKARA (AA) - Başkentli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" adlı müzikalin özel gösterimini izledi.

Sağlık Bakanlığının katkısıyla MEB Şura Salonu'nda düzenlenen gösteride, çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutladı.

Aileleriyle salonu dolduran çocuklar, ellerindeki Türk bayraklarıyla programdaki müziklere eşlik etti.

Daha önce programa katılacağı duyurulan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti ve MHP'nin ortak seçim önergesinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmeleri dolayısıyla gösterime katılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.