pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Ürgüp, Cem Evinde İftar Yemeği Verdi

14.11.2013 - 19:47, Güncelleme: 14.11.2013 - 19:47
 

Başkan Ürgüp, Cem Evinde İftar Yemeği Verdi

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Muharrem ayı dolayısıyla Sivas Cem Evi’nde iftar yemeği verdi.

10 Muharrem Oruç Açma Yemeği’ olarak düzenlenen programa Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp eşi Makbule Ürgüp ile birlikte katılırken, Vali Zübeyir Kemelek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, Cem Vakfı Başkanı Ali Akyıldız ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Cem Vakfı Başkanı Ali Akyıldız; “Sayın Belediye Başkanımız hem bu yemeğimizin hem de 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’ndaki etkinliğimizin sponsorudur. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise; “Allah’a şükürler olsun ki ömrümün özellikle son 15 yılında birlik ve beraberliğe adanmış bir hayat yaşamaya gayret gösteriyorum. Siyasetin öncesinde de aynı şeyleri hep yapa geldik. Bunların faydalarını şuanda görüyoruz. Cenab-ı Allah oruçlarınızı kabul eylesin, Seyyidlerimizin ruhlarını şad eylesin ve makamlarını cennet eylesin” İfadelerini kullandı. Oruç açma yemeğinin ardından Matem Cem’ine geçildi. Başkan Ürgüp ve davetliler Cem ibadetini sonuna kadar takip etti. sivas haber siteleri
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Muharrem ayı dolayısıyla Sivas Cem Evi’nde iftar yemeği verdi.

10 Muharrem Oruç Açma Yemeği’ olarak düzenlenen programa Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp eşi Makbule Ürgüp ile birlikte katılırken, Vali Zübeyir Kemelek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, Cem Vakfı Başkanı Ali Akyıldız ve vatandaşlar katıldı.


Programda konuşan Cem Vakfı Başkanı Ali Akyıldız; “Sayın Belediye Başkanımız hem bu yemeğimizin hem de 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’ndaki etkinliğimizin sponsorudur. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise; “Allah’a şükürler olsun ki ömrümün özellikle son 15 yılında birlik ve beraberliğe adanmış bir hayat yaşamaya gayret gösteriyorum. Siyasetin öncesinde de aynı şeyleri hep yapa geldik. Bunların faydalarını şuanda görüyoruz. Cenab-ı Allah oruçlarınızı kabul eylesin, Seyyidlerimizin ruhlarını şad eylesin ve makamlarını cennet eylesin” İfadelerini kullandı.


Oruç açma yemeğinin ardından Matem Cem’ine geçildi. Başkan Ürgüp ve davetliler Cem ibadetini sonuna kadar takip etti. sivas haber siteleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.