pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Şimşek, Dereceye Giren Tekvandocuları Ödüllendirdi

11.11.2016 - 10:13, Güncelleme: 11.11.2016 - 10:13
 

Başkan Şimşek, Dereceye Giren Tekvandocuları Ödüllendirdi

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençler Türkiye ve Balkanlar Tekvando Şampiyonası'nda dereceye giren Sorgun Belediye Spor Tekvando Kulübü...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençler Türkiye ve Balkanlar Tekvando Şampiyonası'nda dereceye giren Sorgun Belediye Spor Tekvando Kulübü sporcularını ödüllendirdi. Başkan Şimşek, Sorgun Belediyespor Tekvando Kulübü'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak amatör sporlara daima destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.Sorgun Belediyespor Tekvando takımının, katıldığı her şampiyonada mutlaka bir iki madalya kazandığına dikkat çeken Şimşek, şöyle konuştu:"Ahmet Hoca, sporcularını çok iyi çalıştırıyor. Onlar da bu çalışmaların karşılığında gerek Avrupa olsun, gerekse Türkiye olsun katıldıkları tüm yarışmalarda ilimizi, ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Ben, hem sporcularımızı, hem de hocalarını yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum."Ödül töreninde sporcuların başarılarını anlatan Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Ahmet Turan Dinçer ise, Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı olarak bu sene Gençler Türkiye Şampiyonası'nda erkekler 78 kiloda Samed Muhammed Duygulu'nun Türkiye ikincisi, Bulgaristan da yapılan Balkan Tekvando Şampiyonası'nda ise bayanlar 42 kiloda Milli Takım adına yarışan Beydanur Demirbilek'in Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazandığını belirtti.Daha sonra Belediye Başkanı Şimşek, Samed Muhammed Duygulu ve Beydanur Demirbilek’i yarım altın ile ödüllendirdi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençler Türkiye ve Balkanlar Tekvando Şampiyonası'nda dereceye giren Sorgun Belediye Spor Tekvando Kulübü...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençler Türkiye ve Balkanlar Tekvando Şampiyonası'nda dereceye giren Sorgun Belediye Spor Tekvando Kulübü sporcularını ödüllendirdi.

Başkan Şimşek, Sorgun Belediyespor Tekvando Kulübü'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak amatör sporlara daima destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Sorgun Belediyespor Tekvando takımının, katıldığı her şampiyonada mutlaka bir iki madalya kazandığına dikkat çeken Şimşek, şöyle konuştu:

"Ahmet Hoca, sporcularını çok iyi çalıştırıyor. Onlar da bu çalışmaların karşılığında gerek Avrupa olsun, gerekse Türkiye olsun katıldıkları tüm yarışmalarda ilimizi, ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Ben, hem sporcularımızı, hem de hocalarını yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Ödül töreninde sporcuların başarılarını anlatan Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Ahmet Turan Dinçer ise, Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı olarak bu sene Gençler Türkiye Şampiyonası'nda erkekler 78 kiloda Samed Muhammed Duygulu'nun Türkiye ikincisi, Bulgaristan da yapılan Balkan Tekvando Şampiyonası'nda ise bayanlar 42 kiloda Milli Takım adına yarışan Beydanur Demirbilek'in Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazandığını belirtti.

Daha sonra Belediye Başkanı Şimşek, Samed Muhammed Duygulu ve Beydanur Demirbilek’i yarım altın ile ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.