pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Sami Aydın, olaya açıklık getirdi…

12.08.2015 - 16:13, Güncelleme: 12.08.2015 - 16:13
 

Başkan Sami Aydın, olaya açıklık getirdi…

Ulusal basında ve haber sitemizde dün yer alan şehit cenazesine katıldığı için otobüs şoförünün işinden olduğu ile ilgili haberlere Belediye Başkanı Sami Aydın yanıt verdi.

Ulusal basında ve haber sitemizde dün  yer alan şehit cenazesine katıldığı için otobüs şoförünün işinden olduğu ile ilgili haberlere Belediye Başkanı Sami Aydın yanıt verdi. Aydın, konunun çarpıtıldığını belirterek, “22 şoföre ceza vermiş değiliz. Bizim verdiğimiz görevlendirmenin dışına çıkarak bazı şoförler otobüsleri hattan çekmiş, vatandaşı mağdur etmiştir. Şehit cenazesine katıldığını iddia eden şoförlerin nerede olduğu da tam tespit edilememiştir. Kendileri şehit cenazesine katılmak istediğini iddia edenler otobüsleri hattan çekerek onlarca vatandaşın şehit cenazesine katılmasını engellemişlerdir.” dedi. Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Hangi şartlar olursa olsun toplumun güvenliğini ihmal etmememiz gerekiyor. Herkesin bir görevi var. Maalesef o arkadaşlarımız görevlerini yerine getirmemişlerdir. Şehidimizin cenazesinden önce orada ihtiyaç duyulan araçları zaten görevlendirdik. Onun dışında diğer araçların görevlerinin başında olması gerekiyordu. Çünkü şehrin farklı bölgelerinde yaşayan insanlarımızın hastaneye, şehidimizin cenazesine veya farklı nedenlerle ulaşım hakkını kesinlikle muhafaza etmemiz gerekiyordu. Bu arkadaşlarımızın bir kısmı cenazeye katılıp katılmadıklarını bilmiyorum ama görevlerini terk ederek şehrin muhtelif yerlerinden cenazeye katılacak veya farklı yerlere gidecek vatandaşlarımızın ulaşım haklarını maalesef ellerinden almışlardır. Bu durum bir disiplinsizliktir. Görevi başındaki insanın görevi kutsaldır. Nasıl ki nöbet tutan bir asker hiçbir şekilde görev yerini terk edemiyorsa, kamu da hizmet yapanlar için de bu böyledir. Şehidimizin emniyet camiasından olması dolayısıyla, emniyette görevli arkadaşlarımız nasıl görevlerini terk etmiyorsa, toplu taşıma araçlarını kullanan arkadaşlarımızın da bu bilinçte olması gerekirdi.” şeklinde konuştu. “O arkadaşımız şehit cenazesine katılmak istiyorsa, kendisinin yerine başka bir şoför bulur o bu görevi yerine getirir, kendisi de cenazeye katılırdı.” diyen Başkan Aydın, “Maalesef bu tür hassas dönemleri istismar eden kişiler ve kesimler oluyor. Bunlara prim vermemek lazım. Bu süreçleri yaşarken hepimizin, ülkenin birlik ve beraberliği, kardeşliği için mücadele etmemiz lazım.” ifadelerini kullandı. - SİVAS  
Ulusal basında ve haber sitemizde dün yer alan şehit cenazesine katıldığı için otobüs şoförünün işinden olduğu ile ilgili haberlere Belediye Başkanı Sami Aydın yanıt verdi.

Ulusal basında ve haber sitemizde dün  yer alan şehit cenazesine katıldığı için otobüs şoförünün işinden olduğu ile ilgili haberlere Belediye Başkanı Sami Aydın yanıt verdi.

 

Aydın, konunun çarpıtıldığını belirterek, “22 şoföre ceza vermiş değiliz. Bizim verdiğimiz görevlendirmenin dışına çıkarak bazı şoförler otobüsleri hattan çekmiş, vatandaşı mağdur etmiştir. Şehit cenazesine katıldığını iddia eden şoförlerin nerede olduğu da tam tespit edilememiştir. Kendileri şehit cenazesine katılmak istediğini iddia edenler otobüsleri hattan çekerek onlarca vatandaşın şehit cenazesine katılmasını engellemişlerdir.” dedi.

 

Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Hangi şartlar olursa olsun toplumun güvenliğini ihmal etmememiz gerekiyor. Herkesin bir görevi var. Maalesef o arkadaşlarımız görevlerini yerine getirmemişlerdir. Şehidimizin cenazesinden önce orada ihtiyaç duyulan araçları zaten görevlendirdik. Onun dışında diğer araçların görevlerinin başında olması gerekiyordu. Çünkü şehrin farklı bölgelerinde yaşayan insanlarımızın hastaneye, şehidimizin cenazesine veya farklı nedenlerle ulaşım hakkını kesinlikle muhafaza etmemiz gerekiyordu. Bu arkadaşlarımızın bir kısmı cenazeye katılıp katılmadıklarını bilmiyorum ama görevlerini terk ederek şehrin muhtelif yerlerinden cenazeye katılacak veya farklı yerlere gidecek vatandaşlarımızın ulaşım haklarını maalesef ellerinden almışlardır. Bu durum bir disiplinsizliktir. Görevi başındaki insanın görevi kutsaldır. Nasıl ki nöbet tutan bir asker hiçbir şekilde görev yerini terk edemiyorsa, kamu da hizmet yapanlar için de bu böyledir. Şehidimizin emniyet camiasından olması dolayısıyla, emniyette görevli arkadaşlarımız nasıl görevlerini terk etmiyorsa, toplu taşıma araçlarını kullanan arkadaşlarımızın da bu bilinçte olması gerekirdi.” şeklinde konuştu.

 

“O arkadaşımız şehit cenazesine katılmak istiyorsa, kendisinin yerine başka bir şoför bulur o bu görevi yerine getirir, kendisi de cenazeye katılırdı.” diyen Başkan Aydın, “Maalesef bu tür hassas dönemleri istismar eden kişiler ve kesimler oluyor. Bunlara prim vermemek lazım. Bu süreçleri yaşarken hepimizin, ülkenin birlik ve beraberliği, kardeşliği için mücadele etmemiz lazım.” ifadelerini kullandı. - SİVAS

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.