pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Polat Gazetecilerle Buluştu

12.01.2017 - 15:53, Güncelleme: 12.01.2017 - 15:53
 

Başkan Polat Gazetecilerle Buluştu

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, 10 Ocak'ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Polat,...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, 10 Ocak'ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Polat, ilçede görev yapan basın mensuplarının geçmiş günlerini kutladı. Gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çeken Polat, "Muhabir olmak kolay değil. Yaz, kış, kar, yağmur demeden canınızı ortaya koyarak haber almaya çalışıyorsunuz. Dürüst, objektif ve basın ahlak kurallarına uygun çalışmalar yaptığınıza inanıyorum. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, 10 Ocak'ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Polat,...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, 10 Ocak'ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Polat, ilçede görev yapan basın mensuplarının geçmiş günlerini kutladı.

Gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çeken Polat, "Muhabir olmak kolay değil. Yaz, kış, kar, yağmur demeden canınızı ortaya koyarak haber almaya çalışıyorsunuz. Dürüst, objektif ve basın ahlak kurallarına uygun çalışmalar yaptığınıza inanıyorum. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.