pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Hançerli'den Emekli Konaklarına Ziyaret

10.02.2019 - 14:38, Güncelleme: 10.02.2019 - 14:38
 

Başkan Hançerli'den Emekli Konaklarına Ziyaret

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, emekli konaklarında emeklilerle bir araya geldi....

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, emekli konaklarında emeklilerle bir araya geldi. Başkan Hançerli, Karatay'a 22 adet emekli konağı kazandırdıklarını belirterek, konakların memlekete hizmet edenlerin konağı olduğunu söyledi. Emekli konaklarında emeklilerin sosyalleştiğini dile getiren Hançerli, "Emeklilerimiz düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle yeni yerler görme imkanı buluyor. Ayrıca konaklarımızda emeklilerimiz düzenli olarak sağlık kontrolünden geçiriliyor." dedi. AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca da Karatay'ı Karataylılarla birlikte yöneteceklerini aktararak, kapılarının ve gönüllerinin her zaman Karataylılara açık olduğunu vurguladı. Hançerli ve Kılca'ya ziyaretlerinde partililer eşlik etti.
KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, emekli konaklarında emeklilerle bir araya geldi....

KONYA (AA) - Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, emekli konaklarında emeklilerle bir araya geldi.

Başkan Hançerli, Karatay'a 22 adet emekli konağı kazandırdıklarını belirterek, konakların memlekete hizmet edenlerin konağı olduğunu söyledi.

Emekli konaklarında emeklilerin sosyalleştiğini dile getiren Hançerli, "Emeklilerimiz düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle yeni yerler görme imkanı buluyor. Ayrıca konaklarımızda emeklilerimiz düzenli olarak sağlık kontrolünden geçiriliyor." dedi.

AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca da Karatay'ı Karataylılarla birlikte yöneteceklerini aktararak, kapılarının ve gönüllerinin her zaman Karataylılara açık olduğunu vurguladı.

Hançerli ve Kılca'ya ziyaretlerinde partililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.