pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Ertürk'ten Gazi Mustafa Zorova'ya Ziyaret

06.10.2017 - 18:48, Güncelleme: 06.10.2017 - 18:48
 

Başkan Ertürk'ten Gazi Mustafa Zorova'ya Ziyaret

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı önünde yaralanarak...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı önünde yaralanarak gazi olan Mustafa Zorova'yı ziyaret etti. Başkan Ertürk, 15 Temmuz’da darbeci hainlerin açtığı ateş sonucu 3 kurşunla vurulan ve tedavisi süren 71 yaşındaki gazi Zorova'ya, son ameliyatının ardından evinde ziyarette bulundu. Darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ateşlediği işaret fişeğini takip eden Kahramankazanlılar'ın darbenin merkez üssü olan 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığını darbeci hainlere dar ettiğini vurgulayan Ertürk, "Destansı mücadelede 9 şehit, 92 gazi verdik. Şehit aileleri ve gazilerimizin sürekli yanındayız, onları asla yalnız bırakmıyoruz. Onlarla bir aile olduk. O gecenin kahramanlarından Mustafa amcamız başta olmak üzere tüm gazilerimiz ve şehitlerimizden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.Zorova ise, Ertürk'ün kendisini 16 Temmuz sabahından bu yana hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, "Allah Lokman Başkanımızdan razı olsun. Hep yanımda oldu." dedi.Yaşadıklarını anlatan Zorova, "Ameliyattan çıktıktan sonra gözümü açtığımda Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü gördüm. 'Türkiye Cumhuriyeti öldü mü, ayakta mı?' diye sordum. 'Mustafa amca sizlerin sayesinde Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta' dedi. O zaman dünyalar benim oldu. Benim bacağım gitmiş, hiç önemli değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da ziyaretime geldiğinde 'Gözümü yumup ölünceye kadar arkandayım' dedim. Allah onu başımızdan eksik etmesin." şeklinde konuştu.
ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı önünde yaralanarak...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı önünde yaralanarak gazi olan Mustafa Zorova'yı ziyaret etti.

Başkan Ertürk, 15 Temmuz’da darbeci hainlerin açtığı ateş sonucu 3 kurşunla vurulan ve tedavisi süren 71 yaşındaki gazi Zorova'ya, son ameliyatının ardından evinde ziyarette bulundu.

Darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ateşlediği işaret fişeğini takip eden Kahramankazanlılar'ın darbenin merkez üssü olan 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığını darbeci hainlere dar ettiğini vurgulayan Ertürk, "Destansı mücadelede 9 şehit, 92 gazi verdik. Şehit aileleri ve gazilerimizin sürekli yanındayız, onları asla yalnız bırakmıyoruz. Onlarla bir aile olduk. O gecenin kahramanlarından Mustafa amcamız başta olmak üzere tüm gazilerimiz ve şehitlerimizden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Zorova ise, Ertürk'ün kendisini 16 Temmuz sabahından bu yana hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, "Allah Lokman Başkanımızdan razı olsun. Hep yanımda oldu." dedi.

Yaşadıklarını anlatan Zorova, "Ameliyattan çıktıktan sonra gözümü açtığımda Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü gördüm. 'Türkiye Cumhuriyeti öldü mü, ayakta mı?' diye sordum. 'Mustafa amca sizlerin sayesinde Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta' dedi. O zaman dünyalar benim oldu. Benim bacağım gitmiş, hiç önemli değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da ziyaretime geldiğinde 'Gözümü yumup ölünceye kadar arkandayım' dedim. Allah onu başımızdan eksik etmesin." şeklinde konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.