pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çelik, Personelle İftarda Buluştu

24.05.2018 - 10:38, Güncelleme: 24.05.2018 - 10:38
 

Başkan Çelik, Personelle İftarda Buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye çalışanlarıyla iftar programında buluştu.Belediyeden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye çalışanlarıyla iftar programında buluştu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Başkan Çelik, belediye personeli ve aileleriyle bir araya geldi.Nice ramazanlara erişme temennisinde bulunan Çelik, mesai arkadaşları ve aileleriyle gruplar halinde üç gün süresince iftarda bir araya geleceklerini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye çalışanlarıyla iftar programında buluştu.Belediyeden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye çalışanlarıyla iftar programında buluştu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Başkan Çelik, belediye personeli ve aileleriyle bir araya geldi.

Nice ramazanlara erişme temennisinde bulunan Çelik, mesai arkadaşları ve aileleriyle gruplar halinde üç gün süresince iftarda bir araya geleceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.