pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Büyükkılıç'a Ziyaret

19.03.2018 - 14:03, Güncelleme: 19.03.2018 - 14:03
 

Başkan Büyükkılıç'a Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret...

KAYSERİ (AA) - Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Teke, Büyükkılıç'ı ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı.Ziyarette yaptığı konuşmada Kayseri'de belediyelerin hizmet için yarıştıklarını ifade eden Teke, Melikgazi Belediyesinin de hizmet kalitesinin son derecece yüksek olduğunu söyledi. Büyükkılıç, Teke'ye ziyaretinde Melikgazi İletişim Merkezi ile Scada Merkezini gezdirerek, bu birimleri tanıttı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret...

KAYSERİ (AA) - Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Teke, Büyükkılıç'ı ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı.

Ziyarette yaptığı konuşmada Kayseri'de belediyelerin hizmet için yarıştıklarını ifade eden Teke, Melikgazi Belediyesinin de hizmet kalitesinin son derecece yüksek olduğunu söyledi.

Büyükkılıç, Teke'ye ziyaretinde Melikgazi İletişim Merkezi ile Scada Merkezini gezdirerek, bu birimleri tanıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.