pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Bahçeci'den Bilgilendirme

23.02.2018 - 17:43, Güncelleme: 23.02.2018 - 17:43
 

Başkan Bahçeci'den Bilgilendirme

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetici ve üyelerine yatırımlar ve projelerle ilgili...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetici ve üyelerine yatırımlar ve projelerle ilgili bilgi verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde oda yöneticileri ve üyelerini ağırladı.Belediyenin çalışmaları, hizmetleri ve projeleriyle ilgili sunum yapan Bahçeci, planlamaları tamamlanan projeleri anlattı.Bahçeci, şunları kaydetti:"Genel anlamda Kırşehir dinamik bir şehir. Dinamik bir şekilde büyümeye de devam ediyor. Yerel yönetim olarak şehri doğru planlamaya, şehri güzelleştirmeye, yaşanabilir hale getirmeye gayret ediyoruz. Belediyecilik ekip işi, iyi bir ekiple şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Siyaseti ayrı tutarak hizmetlerimizi yapıyoruz. Şehrimiz büyüyor. 137 bin nüfusa ulaştı. İnşallah daha büyümeye devam edeceğiz. Projelerimiz gerçekleştirdiğimizde yeni bir şehir daha oluşmuş olacak. Ulaşım problemimizi çözdüğümüzde herkes her yere ulaşabilecek. Hizmetlerimizi yaparken bir duruş sergiliyoruz. İyi bir projeniz olmazsa iyi bir eser bırakamazsınız."Toplantıya, Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve çok sayıda iş adamı katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetici ve üyelerine yatırımlar ve projelerle ilgili...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetici ve üyelerine yatırımlar ve projelerle ilgili bilgi verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde oda yöneticileri ve üyelerini ağırladı.

Belediyenin çalışmaları, hizmetleri ve projeleriyle ilgili sunum yapan Bahçeci, planlamaları tamamlanan projeleri anlattı.

Bahçeci, şunları kaydetti:

"Genel anlamda Kırşehir dinamik bir şehir. Dinamik bir şekilde büyümeye de devam ediyor. Yerel yönetim olarak şehri doğru planlamaya, şehri güzelleştirmeye, yaşanabilir hale getirmeye gayret ediyoruz. Belediyecilik ekip işi, iyi bir ekiple şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Siyaseti ayrı tutarak hizmetlerimizi yapıyoruz. Şehrimiz büyüyor. 137 bin nüfusa ulaştı. İnşallah daha büyümeye devam edeceğiz. Projelerimiz gerçekleştirdiğimizde yeni bir şehir daha oluşmuş olacak. Ulaşım problemimizi çözdüğümüzde herkes her yere ulaşabilecek. Hizmetlerimizi yaparken bir duruş sergiliyoruz. İyi bir projeniz olmazsa iyi bir eser bırakamazsınız."

Toplantıya, Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.