pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Aydın'dan Gazeteciler Günü Mesajı

10.01.2015 - 12:50, Güncelleme: 10.01.2015 - 12:50
 

Başkan Aydın'dan Gazeteciler Günü Mesajı

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.   Gazetecilerin sosyal ve ekonomik haklarında önemli iyileştirmeler sağlayan 212 Sayılı Yasa 10 Ocak 1961'de yürürlüğe girmiş ve gazeteciler tarafından 'Çalışan Gazeteciler Bayramı' olarak kutlanır olmuştu. O günden bugüne çalışan gazetecilerin koşulları her gün biraz daha güçleşmiştir, diyen Başkan Aydın, basının; düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusu olan bir güç olduğunu ifade etti.   Sivas basını da, çağın en dinamik mesleklerinden olan gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyona sahiptir. Her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinmiştir. Bu güzide mesleği ve basın camiasını, toplum olarak her zaman takdir ve saygıyla izlemeye devam etmekteyiz.     Aydın ayrıca, basının özgür olmadığı bir ülkede demokrasiden ve özgürlüklerden söz edilemeyeceğini belirterek “Tüm basın mensubu kardeşlerimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, her zaman yanımızda olan gazetecilerimizin kendilerine ve ailelerine sağlık ve başarılar temenni ediyorum." dedi. - SİVAS
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Gazetecilerin sosyal ve ekonomik haklarında önemli iyileştirmeler sağlayan 212 Sayılı Yasa 10 Ocak 1961'de yürürlüğe girmiş ve gazeteciler tarafından 'Çalışan Gazeteciler Bayramı' olarak kutlanır olmuştu. O günden bugüne çalışan gazetecilerin koşulları her gün biraz daha güçleşmiştir, diyen Başkan Aydın, basının; düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusu olan bir güç olduğunu ifade etti.

 

Sivas basını da, çağın en dinamik mesleklerinden olan gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyona sahiptir. Her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinmiştir. Bu güzide mesleği ve basın camiasını, toplum olarak her zaman takdir ve saygıyla izlemeye devam etmekteyiz.

 

 

Aydın ayrıca, basının özgür olmadığı bir ülkede demokrasiden ve özgürlüklerden söz edilemeyeceğini belirterek “Tüm basın mensubu kardeşlerimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, her zaman yanımızda olan gazetecilerimizin kendilerine ve ailelerine sağlık ve başarılar temenni ediyorum." dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.