pendik escort bayan
ak

Başkan Adayı Köksal; ‘’Yenilik Değişimle Başlar’’

23.11.2017 - 11:41, Güncelleme: 23.11.2017 - 11:41
 

Başkan Adayı Köksal; ‘’Yenilik Değişimle Başlar’’

Geçtiğimiz günlerde Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Haluk Köksal çalışmaları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Haluk Köksal çalışmaları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu. 2018 yılının ilk ayında gerçekleştirilecek olan Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası´nıngenel kurulu vasıtasıyla geçtiğimiz günlerde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Haluk Köksal, üyelerin desteği ilebirlikte odanın vizyonunu yükseltmeyi hedeflediğini ifade etti. Sivas Bülteni’ haber sitesine açıklamalarda bulunan KÖKSAL şu ifadelere yer verdi; Sorunlara “ortak akıl” ile çözümbulmayı amaçladığını söyleyen Köksal, “Esnafımızın sorunlarına çare olmak ve yaşam kalitesiniartırmak için odamızın yönetimine talibim” dedi. “FİRMALARIMIZLA BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ” Projelerinin bir kısmını açıklayan Köksal, “Şoför esnafının kurtarıcı ihtiyacını karşılayacağız.Akaryakıt, lastik, akü, sigorta gibi zorunlu giderler için firmalarla anlaşma yapacağız. Özelhastanelerle anlaşıp uygun fiyatlarla tedavi imkanı sağlayacağız. Bankalarla kredi konusundaanlaşacağız. Resmi kurum ve kuruluşların taşımasını yapan firmalarımızla beraber hareketedeceğiz” diye konuştu. “ADALETİMİZ HZ ÖMER ADALETİ OLACAK” Adaylık kararını alırken odaya kayıtlı üyeler ve STK temsilcileriyle istişarelerde bulunduğunu hatırlatan Haluk Köksal, şunları söyledi:“Şoför esnafımızın sorunlarını ve bu sorunların çözümünü çok iyi biliyoruz. Eğer üyelerimizin teveccühü ile göreve gelirsek yine üyelerimizle ve STK’larla istişare ederek bu sorunları en kısa sürede çözeceğiz. Bu sorunlar çözülürken asla belli kişiler ve zümrelerin çıkar menfaatini değil esnafımızın çıkarlarını ön plana alacağız. Odamız, esnafımızın 7 gün 24 saat hizmetinde olacak, onların istek ve düşünceleri doğrultusunda yönetilecektir. Odamızın kapısı bize oy veren vermeyen herkese açık olacaktır. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen değerli esnaf arkadaşlarıma, STK başkanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere buradan vereceğim en büyük sözüm adaletli ve şeffaf olacağımdır.”KÖKSAL, “Eğer Sivas’ta üye esnaflarımızla el ele omuz omuza verirsek önümde hiçbir engel hiçbir sorun kalmayacağını herkes görecektir. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. ”Malumunuz olduğu üzere Yakın zamanda ilimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Sivas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri yapılacaktır, YENİLİK DEĞİŞİMLE BAŞLAR sözü ile çıktığımız bu kutlu yolda herkesin desteklerini bekliyorum’’ HALUK KÖKSAL KİMDİR? 1971 yılında Sivas´ta doğdu. Sivas Anadolu Lisesi mezunudur. 1995 yılında öğrenci taşımacılığınabaşladı. 2000 yılında AS TUR öğrenci ve personel taşımacılığı, 2004 yılında Umut Sigorta acenteliği,2014 yılında Hertz Rent A Car firmalarıyla  ticari faaliyetini sürdürmektedir. 2002 yılından itibarenSivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası´nda denetim kurulu ve yönetim kurulu üyeliklerindebulunmuştur. Evli ve 6 çocuk babasıdır.  
Geçtiğimiz günlerde Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Haluk Köksal çalışmaları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Haluk Köksal çalışmaları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

2018 yılının ilk ayında gerçekleştirilecek olan Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası´nın

genel kurulu vasıtasıyla geçtiğimiz günlerde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Haluk Köksal, üyelerin desteği ile

birlikte odanın vizyonunu yükseltmeyi hedeflediğini ifade etti. Sivas Bülteni’ haber sitesine açıklamalarda bulunan KÖKSAL şu ifadelere yer verdi;

 Sorunlara “ortak akıl” ile çözüm

bulmayı amaçladığını söyleyen Köksal, “Esnafımızın sorunlarına çare olmak ve yaşam kalitesini

artırmak için odamızın yönetimine talibim” dedi.

 

“FİRMALARIMIZLA BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

 

Projelerinin bir kısmını açıklayan Köksal, “Şoför esnafının kurtarıcı ihtiyacını karşılayacağız.

Akaryakıt, lastik, akü, sigorta gibi zorunlu giderler için firmalarla anlaşma yapacağız. Özel

hastanelerle anlaşıp uygun fiyatlarla tedavi imkanı sağlayacağız. Bankalarla kredi konusunda

anlaşacağız. Resmi kurum ve kuruluşların taşımasını yapan firmalarımızla beraber hareket

edeceğiz” diye konuştu.

 

“ADALETİMİZ HZ ÖMER ADALETİ OLACAK”

 

Adaylık kararını alırken odaya kayıtlı üyeler ve STK temsilcileriyle istişarelerde bulunduğunu hatırlatan Haluk Köksal, şunları söyledi:

“Şoför esnafımızın sorunlarını ve bu sorunların çözümünü çok iyi biliyoruz. Eğer üyelerimizin teveccühü ile göreve gelirsek yine üyelerimizle ve STK’larla istişare ederek bu sorunları en kısa sürede çözeceğiz. Bu sorunlar çözülürken asla belli kişiler ve zümrelerin çıkar menfaatini değil esnafımızın çıkarlarını ön plana alacağız. Odamız, esnafımızın 7 gün 24 saat hizmetinde olacak, onların istek ve düşünceleri doğrultusunda yönetilecektir. Odamızın kapısı bize oy veren vermeyen herkese açık olacaktır. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen değerli esnaf arkadaşlarıma, STK başkanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere buradan vereceğim en büyük sözüm adaletli ve şeffaf olacağımdır.”

KÖKSAL, “Eğer Sivas’ta üye esnaflarımızla el ele omuz omuza verirsek önümde hiçbir engel hiçbir sorun kalmayacağını herkes görecektir. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

”Malumunuz olduğu üzere Yakın zamanda ilimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Sivas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri yapılacaktır, YENİLİK DEĞİŞİMLE BAŞLAR sözü ile çıktığımız bu kutlu yolda herkesin desteklerini bekliyorum’’

 

HALUK KÖKSAL KİMDİR?

 

1971 yılında Sivas´ta doğdu. Sivas Anadolu Lisesi mezunudur. 1995 yılında öğrenci taşımacılığına

başladı. 2000 yılında AS TUR öğrenci ve personel taşımacılığı, 2004 yılında Umut Sigorta acenteliği,

2014 yılında Hertz Rent A Car firmalarıyla  ticari faaliyetini sürdürmektedir. 2002 yılından itibaren

Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası´nda denetim kurulu ve yönetim kurulu üyeliklerinde

bulunmuştur. Evli ve 6 çocuk babasıdır.

sarigul-esnaf--(2).jpg

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.