pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başına Kar Kütlesi Düşen Kişinin Yaralanması

19.01.2017 - 10:33, Güncelleme: 19.01.2017 - 10:33
 

Başına Kar Kütlesi Düşen Kişinin Yaralanması

Konya'da çatıdan üzerine kar kütlesi düşen kişinin yaralanma anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çatıdan üzerine kar kütlesi düşen kişinin yaralanma anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi. 15 Temmuz Şehitler Meydanı yakınlarında, Şükrü Bakır'ın (46) başına bir binanın çatısından kar kütlesi düşerek yaralanma anının, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde bir anda kar kütlesinin düştüğü, bu sırada kaldırımda yürüyen Bakır'ın başından yaralandığı görülüyor. Beyşehir ilçesinde dün kaldırımda yürüyen Şükrü Bakır'ın üzerine, bir binanın çatısından kar kütlesi düşmüş, yaralanan Bakır, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
Konya'da çatıdan üzerine kar kütlesi düşen kişinin yaralanma anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çatıdan üzerine kar kütlesi düşen kişinin yaralanma anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı yakınlarında, Şükrü Bakır'ın (46) başına bir binanın çatısından kar kütlesi düşerek yaralanma anının, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendiği ortaya çıktı.

Görüntülerde bir anda kar kütlesinin düştüğü, bu sırada kaldırımda yürüyen Bakır'ın başından yaralandığı görülüyor.

Beyşehir ilçesinde dün kaldırımda yürüyen Şükrü Bakır'ın üzerine, bir binanın çatısından kar kütlesi düşmüş, yaralanan Bakır, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.