pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başarılı Sporcular Rektör Karakaya'yı Ziyaret Etti

13.12.2016 - 11:18, Güncelleme: 13.12.2016 - 11:18
 

Başarılı Sporcular Rektör Karakaya'yı Ziyaret Etti

KIRŞEHİR (AA) - Rusya ve Romanya'da düzenlenen turnuvalarda derece alan sporcular Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr Vatan Karakaya'yı ziyaret...

KIRŞEHİR (AA) - Rusya ve Romanya'da düzenlenen turnuvalarda derece alan sporcular Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Romanya ve Rusya’da düzenlenen boks turnuvalarında derece elde eden Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencileri, Necat Ekinci, Bulutcan Şahin ve Turgut Furkan Medetoğlu, Rektör Karakaya'yı ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.Karakaya, üniversitelerini ve Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil eden sporcuları tebrik eden Karakaya, sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Ziyarete, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Erbey ve milli boks antrenörü Alican Şahin de katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Rusya ve Romanya'da düzenlenen turnuvalarda derece alan sporcular Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr Vatan Karakaya'yı ziyaret...

KIRŞEHİR (AA) - Rusya ve Romanya'da düzenlenen turnuvalarda derece alan sporcular Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Romanya ve Rusya’da düzenlenen boks turnuvalarında derece elde eden Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencileri, Necat Ekinci, Bulutcan Şahin ve Turgut Furkan Medetoğlu, Rektör Karakaya'yı ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.

Karakaya, üniversitelerini ve Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil eden sporcuları tebrik eden Karakaya, sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Ziyarete, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Erbey ve milli boks antrenörü Alican Şahin de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.