pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başarılı Öğrencilerden Altınsoy'a Ziyaret

11.10.2017 - 12:18, Güncelleme: 11.10.2017 - 12:18
 

Başarılı Öğrencilerden Altınsoy'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Uluslararası Model Uçak Türkiye Şampiyonası ve Anadolu Kupası Model Uçak Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Sivas Milli Eğitim Müdürü...

SİVAS (AA) - Uluslararası Model Uçak Türkiye Şampiyonası ve Anadolu Kupası Model Uçak Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ziyaret etti. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette öğrencilere Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Bilal Tan, Şehit Ahmet Eyice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METAL) Müdürü İbrahim Bıyık ve Şehit Ahmet Eyice METAL Model Uçak Rehber Öğretmeni Ayla Çakır eşlik etti. Öğrencilerin elde ettikleri dereceler hakkında bilgi veren Model Uçak Rehber Öğretmeni Ayla Çakır, Ankara Gölbaşı’nda gerçekleştirilen Uluslararası Model Uçak Türkiye Şampiyonası’nda Şehit Ahmet Eyice METAL 12. Sınıf öğrencisi Melih Özüduru’nun serbest alanda birincilik ödülü aldığını söyledi. Anadolu Kupası Model Uçak Yarışması’nda ise Şehit Ahmet Eyice METAL 12. Sınıf öğrencisi Selin Uygur’un birinci, Melih Özüduru’nun da ikincilik ödülü aldığını belirten Çakır, aynı dalda Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Zehra Arsu’nun ise üçüncülük ödülü aldığını belirtti. Çakır öğrencilerin bu dereceleri ile EuroChallenge listelerinde yer aldıklarını belirtti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınsoy, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Öğrencileri elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Altınsoy, başarılarının devamını diledi. Altınsoy, okul Müdürleri Tan ve Bıyık ile Model Uçak Rehber Öğretmeni Çakır’ı da tebrik etti. Öğrenciler, ziyaret esnasında Altınsoy’a uçak maketi hediye etti. Altınsoy ise öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.
SİVAS (AA) - Uluslararası Model Uçak Türkiye Şampiyonası ve Anadolu Kupası Model Uçak Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Sivas Milli Eğitim Müdürü...

SİVAS (AA) - Uluslararası Model Uçak Türkiye Şampiyonası ve Anadolu Kupası Model Uçak Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette öğrencilere Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Bilal Tan, Şehit Ahmet Eyice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METAL) Müdürü İbrahim Bıyık ve Şehit Ahmet Eyice METAL Model Uçak Rehber Öğretmeni Ayla Çakır eşlik etti.

Öğrencilerin elde ettikleri dereceler hakkında bilgi veren Model Uçak Rehber Öğretmeni Ayla Çakır, Ankara Gölbaşı’nda gerçekleştirilen Uluslararası Model Uçak Türkiye Şampiyonası’nda Şehit Ahmet Eyice METAL 12. Sınıf öğrencisi Melih Özüduru’nun serbest alanda birincilik ödülü aldığını söyledi.

Anadolu Kupası Model Uçak Yarışması’nda ise Şehit Ahmet Eyice METAL 12. Sınıf öğrencisi Selin Uygur’un birinci, Melih Özüduru’nun da ikincilik ödülü aldığını belirten Çakır, aynı dalda Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Zehra Arsu’nun ise üçüncülük ödülü aldığını belirtti. Çakır öğrencilerin bu dereceleri ile EuroChallenge listelerinde yer aldıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınsoy, bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencileri elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Altınsoy, başarılarının devamını diledi. Altınsoy, okul Müdürleri Tan ve Bıyık ile Model Uçak Rehber Öğretmeni Çakır’ı da tebrik etti.

Öğrenciler, ziyaret esnasında Altınsoy’a uçak maketi hediye etti. Altınsoy ise öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.