pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Yılmaz: Talimatı başka yerlerden alanlar tasfiye edilecek

07.08.2016 - 00:23, Güncelleme: 07.08.2016 - 00:23
 

Bakan Yılmaz: Talimatı başka yerlerden alanlar tasfiye edilecek

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Talimatı milletinden değil de başka yerden alanlar tasfiye edilecek" dedi.

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Talimatı milletinden değil de başka yerden alanlar tasfiye edilecek" dedi.15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)'nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlara teşekkür etmek için dün Sivas'a gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bugün ilk olarak Doğanşar ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz'a ilçe ziyaretlerinde Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Mehmet Habib Soluk ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da eşlik etti. Vatandaşlara teşekkür etmek için ziyaretler yaptığını belirten Yılmaz, "Gerçekten Allah sizlerden razı olsun. Eğer siz bu dirayeti göstermeseydiniz feraseti, basireti göstermeseydiniz Türkiye uçurumun dibindeydi. Ve ne zaman çıkacağı belli değildi. Kim yaptı bunu? Bu milleti tanımayanlar, bu milleti bilmeyenler yaptı. Diyorlar ki "Darbe olsun bu milletten kimse dışarı çıkmaz. Tepki göstermez. Hatta camilerin imamı cuma namazına dahi gelmez" diyor. Kim söylüyor? Onları akıl tanelerinden birisi. Neden söylüyor? Bu milleti tanımıyor, bırakın cuma namazını çoluğu, çocuğu, kendisi, yaşlısı hepsi beraber bu Türkiye'ye, vatanına sahip çıktı. Hakkına, hukukuna, özgürlüklerine, milli iradesine sahip çıktı" dedi. Bakan Yılmaz, ardından Zara İlçesi'ne geçti. Burada Zara Belediye Başkanı Sayit Ahmet Pala ve vatandaşlar tarafından karşılaşan Yılmaz, yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "Bu milletin yerli değerleriyle hiçbir zaman bağışık olmamış, talimatı milletinden değil de başka yerden alanlar tasfiye edilecek. Her kurum milli eğitimi, emniyeti, silahlı kuvvetleri, yargı her birisi kendi içerisinde aklını, fikrini, vicdanını başka yerlere teslim etmiş. İnsan olmaktan çıkmış yapıları dışarı koyacak. Dolayısıyla bünyedeki zararlı unsurları ayıklandığında bünye daha sağlam hale gelecektir. Dolayısıyla Türkiye 15 Temmuz öncesinden daha güçlü olacaktır. Bir başka güçlü yanımız daha var. O da bu milletin CHP'lisi, MHP'lisi, AK Partili'si, HDP'lisi dahil olmak üzere zor dönemlerde milli irade söz konusu olduğunda, ülke söz konusu olduğunda, vatan söz konusu olduğunda, bayrak söz konusu olduğununda bir araya geldiğinde eğer söz konusu vatansa, bayraksa geri kalan teferruattır denildiğini yaşayarak gösterdi" ifadelerini kullandı.FOTOGRAFLI
MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Talimatı milletinden değil de başka yerden alanlar tasfiye edilecek" dedi.

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Talimatı milletinden değil de başka yerden alanlar tasfiye edilecek" dedi.

15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)'nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlara teşekkür etmek için dün Sivas'a gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bugün ilk olarak Doğanşar ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz'a ilçe ziyaretlerinde Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Mehmet Habib Soluk ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da eşlik etti. Vatandaşlara teşekkür etmek için ziyaretler yaptığını belirten Yılmaz, "Gerçekten Allah sizlerden razı olsun. Eğer siz bu dirayeti göstermeseydiniz feraseti, basireti göstermeseydiniz Türkiye uçurumun dibindeydi. Ve ne zaman çıkacağı belli değildi. Kim yaptı bunu? Bu milleti tanımayanlar, bu milleti bilmeyenler yaptı. Diyorlar ki "Darbe olsun bu milletten kimse dışarı çıkmaz. Tepki göstermez. Hatta camilerin imamı cuma namazına dahi gelmez" diyor. Kim söylüyor? Onları akıl tanelerinden birisi. Neden söylüyor? Bu milleti tanımıyor, bırakın cuma namazını çoluğu, çocuğu, kendisi, yaşlısı hepsi beraber bu Türkiye'ye, vatanına sahip çıktı. Hakkına, hukukuna, özgürlüklerine, milli iradesine sahip çıktı" dedi.

Bakan Yılmaz, ardından Zara İlçesi'ne geçti. Burada Zara Belediye Başkanı Sayit Ahmet Pala ve vatandaşlar tarafından karşılaşan Yılmaz, yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "Bu milletin yerli değerleriyle hiçbir zaman bağışık olmamış, talimatı milletinden değil de başka yerden alanlar tasfiye edilecek. Her kurum milli eğitimi, emniyeti, silahlı kuvvetleri, yargı her birisi kendi içerisinde aklını, fikrini, vicdanını başka yerlere teslim etmiş. İnsan olmaktan çıkmış yapıları dışarı koyacak. Dolayısıyla bünyedeki zararlı unsurları ayıklandığında bünye daha sağlam hale gelecektir. Dolayısıyla Türkiye 15 Temmuz öncesinden daha güçlü olacaktır. Bir başka güçlü yanımız daha var. O da bu milletin CHP'lisi, MHP'lisi, AK Partili'si, HDP'lisi dahil olmak üzere zor dönemlerde milli irade söz konusu olduğunda, ülke söz konusu olduğunda, vatan söz konusu olduğunda, bayrak söz konusu olduğununda bir araya geldiğinde eğer söz konusu vatansa, bayraksa geri kalan teferruattır denildiğini yaşayarak gösterdi" ifadelerini kullandı.

FOTOGRAFLI

Bakan Yılmaz: Talimatı başka yerlerden alanlar tasfiye edilecek

Bakan Yılmaz: Talimatı başka yerlerden alanlar tasfiye edilecek

Bakan Yılmaz: Talimatı başka yerlerden alanlar tasfiye edilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.