pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Özlü Belarus'a Gidecek

Spor 12.12.2017 - 11:48, Güncelleme: 12.12.2017 - 11:48
 

Bakan Özlü Belarus'a Gidecek

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 13-15 Aralık tarihlerinde yapılacak "Türki̇ye-Belarus İnovasyon Forumu Toplantısı"na katılmak...

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 13-15 Aralık tarihlerinde yapılacak "Türki̇ye-Belarus İnovasyon Forumu Toplantısı"na katılmak üzere Belarus'un başkenti Minsk'e gidecek.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Özlü, toplantı kapsamında Belarus Sanayi Bakanı Vitaly Vovk ile görüşecek. Belarus Bilimler Akademisi ve İkinci Dünya Savaşı Müzesi'ni de ziyaret edecek olan Özlü, bazı firma temsilcileriyle bir araya gelecek. Forumda, iki ülke arasında bilim, teknoloji, sanayi, tasarım, Ar-Ge ve inovasyon konularında yeni projelerin gündeme gelmesi ve bu kapsamda Türk ve Belarus firmalarının ikili görüşmeler yaparak, iş imkanlarını ve iş birliği olanaklarını değerlendirmeleri bekleniyor.
ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 13-15 Aralık tarihlerinde yapılacak "Türki̇ye-Belarus İnovasyon Forumu Toplantısı"na katılmak...

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 13-15 Aralık tarihlerinde yapılacak "Türki̇ye-Belarus İnovasyon Forumu Toplantısı"na katılmak üzere Belarus'un başkenti Minsk'e gidecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Özlü, toplantı kapsamında Belarus Sanayi Bakanı Vitaly Vovk ile görüşecek.

Belarus Bilimler Akademisi ve İkinci Dünya Savaşı Müzesi'ni de ziyaret edecek olan Özlü, bazı firma temsilcileriyle bir araya gelecek.

Forumda, iki ülke arasında bilim, teknoloji, sanayi, tasarım, Ar-Ge ve inovasyon konularında yeni projelerin gündeme gelmesi ve bu kapsamda Türk ve Belarus firmalarının ikili görüşmeler yaparak, iş imkanlarını ve iş birliği olanaklarını değerlendirmeleri bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.