pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bahşili'de Kanser Taraması

Yaşam 05.02.2019 - 14:58, Güncelleme: 05.02.2019 - 14:58
 

Bahşili'de Kanser Taraması

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Toplum Sağlığı Merkezince "4 Şubat Dünya Kanser Günü" dolayısıyla kanser taraması gerçekleştirildi.İlçede faaliyet gösteren...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Toplum Sağlığı Merkezince "4 Şubat Dünya Kanser Günü" dolayısıyla kanser taraması gerçekleştirildi.İlçede faaliyet gösteren tekstil fabrikasında çalışan kadınlara yönelik yapılan programda, 30-69 yaş arası 40 işçiye kanser taraması yapıldı. Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Dursun Göğer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kanserde erken teşhisin hayati önem taşıdığını belirterek, İl Sağlık Müdürlüğünce il genelinde kanser taramalarının yapıldığını söyledi.Dünya Kanser Günü dolayısıyla kadınların yoğun bulundukları yerlerde taramaların daha hızlı olacağını düşündüklerini ifade eden Göğer, "İl Müdürlüğümüz ile ilgili firma arasında köprü vazifesi olarak böyle bir çalışma başlattık. Bu tür taramaların devam edebilmesi için kadınların çalıştığı diğer firmalarla da görüşmeler yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Toplum Sağlığı Merkezince "4 Şubat Dünya Kanser Günü" dolayısıyla kanser taraması gerçekleştirildi.İlçede faaliyet gösteren...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Toplum Sağlığı Merkezince "4 Şubat Dünya Kanser Günü" dolayısıyla kanser taraması gerçekleştirildi.

İlçede faaliyet gösteren tekstil fabrikasında çalışan kadınlara yönelik yapılan programda, 30-69 yaş arası 40 işçiye kanser taraması yapıldı.

Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Dursun Göğer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kanserde erken teşhisin hayati önem taşıdığını belirterek, İl Sağlık Müdürlüğünce il genelinde kanser taramalarının yapıldığını söyledi.

Dünya Kanser Günü dolayısıyla kadınların yoğun bulundukları yerlerde taramaların daha hızlı olacağını düşündüklerini ifade eden Göğer, "İl Müdürlüğümüz ile ilgili firma arasında köprü vazifesi olarak böyle bir çalışma başlattık. Bu tür taramaların devam edebilmesi için kadınların çalıştığı diğer firmalarla da görüşmeler yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.