pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bahadın Yaşlı Bakım Evi Hizmete Açıldı

Siyaset 09.08.2017 - 20:03, Güncelleme: 09.08.2017 - 20:03
 

Bahadın Yaşlı Bakım Evi Hizmete Açıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde yapılan Bahadın Yaşlı Bakım Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bahadın Belediyesi, Hollanda...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde yapılan Bahadın Yaşlı Bakım Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bahadın Belediyesi, Hollanda Hümanita Bakım Evleri, Bahadın Yaşlanma Derneği ve Bahadınlılar Derneği desteğiyle yaptırılan Bahadın Yaşlı Bakım Evi’nin açılışında konuşan Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, Bahadınlıların büyük bir başarıya imza attıklarını ve kendilerinin de bu başarı öyküsünü bütün dünyaya duyuracaklarını söyledi.Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan ise, yurt dışında çalışan Bahadınlıların her şeyleriyle kasabanın kalkınmasına katkıda bulunduklarını belirtti. Bahadın Yaşlı Bakım Evi'nde ilk etapta 12 kişinin kalmasını planladıklarını ifade eden Özcan, "Proje maliyeti 750 bin lira civarında olan binanın yapımına Hollanda Hümanita Bakım Evleri 500 bin lira destekte bulundu. Kalan miktar ise Bahadın Belediyesi, Hollanda Bahadınlılar Derneği, Ankara Bahadınlılar Derneği ve Bahadınlı emekliler tarafından karşılandı."
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde yapılan Bahadın Yaşlı Bakım Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bahadın Belediyesi, Hollanda...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde yapılan Bahadın Yaşlı Bakım Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bahadın Belediyesi, Hollanda Hümanita Bakım Evleri, Bahadın Yaşlanma Derneği ve Bahadınlılar Derneği desteğiyle yaptırılan Bahadın Yaşlı Bakım Evi’nin açılışında konuşan Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, Bahadınlıların büyük bir başarıya imza attıklarını ve kendilerinin de bu başarı öyküsünü bütün dünyaya duyuracaklarını söyledi.

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan ise, yurt dışında çalışan Bahadınlıların her şeyleriyle kasabanın kalkınmasına katkıda bulunduklarını belirtti.

Bahadın Yaşlı Bakım Evi'nde ilk etapta 12 kişinin kalmasını planladıklarını ifade eden Özcan, "Proje maliyeti 750 bin lira civarında olan binanın yapımına Hollanda Hümanita Bakım Evleri 500 bin lira destekte bulundu. Kalan miktar ise Bahadın Belediyesi, Hollanda Bahadınlılar Derneği, Ankara Bahadınlılar Derneği ve Bahadınlı emekliler tarafından karşılandı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.