pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bagfaş'tan 1,8 Milyon Dolarlık Sipariş

25.09.2017 - 11:18, Güncelleme: 25.09.2017 - 11:18
 

Bagfaş'tan 1,8 Milyon Dolarlık Sipariş

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, Gürcistan ve Türkmenistan'a ihraç edilmek üzere 1,84 milyon dolarlık sipariş aldığını duyurdu....

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, Gürcistan ve Türkmenistan'a ihraç edilmek üzere 1,84 milyon dolarlık sipariş aldığını duyurdu. BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Gürcistan ve Türkmenistan'a ihraç edilmek üzere Dreymoor firmasından 5 bin ton DAP gübresi siparişi alındığı belirtildi.Açıklamada, siparişin tutarının 1,84 milyon dolar olduğu, sevkiyatın ekim ayında tamamlanmasının planlandığı ve ödemelerin mal mukabili olduğu kaydedildi.
İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, Gürcistan ve Türkmenistan'a ihraç edilmek üzere 1,84 milyon dolarlık sipariş aldığını duyurdu....

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, Gürcistan ve Türkmenistan'a ihraç edilmek üzere 1,84 milyon dolarlık sipariş aldığını duyurdu.

BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Gürcistan ve Türkmenistan'a ihraç edilmek üzere Dreymoor firmasından 5 bin ton DAP gübresi siparişi alındığı belirtildi.

Açıklamada, siparişin tutarının 1,84 milyon dolar olduğu, sevkiyatın ekim ayında tamamlanmasının planlandığı ve ödemelerin mal mukabili olduğu kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.