pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Baba Destek Eğitimi Programı"nı Tamamlayanlar Sertifikalarını Aldı

02.05.2019 - 22:23, Güncelleme: 02.05.2019 - 22:23
 

"Baba Destek Eğitimi Programı"nı Tamamlayanlar Sertifikalarını Aldı

AÇEV ile Keçiören Mecidiye İlkokulu iş birliğinde gerçekleştirilen, "Baba Destek Programı"nı başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi

ANKARA (AA) - Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile Keçiören Mecidiye İlkokulu iş birliğindeki "Baba Destek Eğitimi Programı"nı başarıyla tamamlayan babalara sertifikaları verildi.Keçiören Mecidiye İlkokulundaki törende konuşan okul müdürü Ensar Yiğit, çocukların sosyal, duygusal, zihinsel ve psikolojik gelişim süreçlerine katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi.Programın 14 oturumdan oluştuğunu ve iki oturumda da annelere eğitim verildiğini belirten Yiğit, "Babalarımız burada bilgilerini artırdılar ve iletişim becerilerini geliştirdiler. Yani babalığın daha çok farkına vardılar." diye konuştu.BADEP eğitmeni Umut Yaşar Göç ise annelerin talebi üzerine gerçekleştirilen eğitimlerin ilgi gördüğünü ifade etti.Göç, programın yaklaşık 10 yıldır Türkiye'de uygulandığın ifade ederek, "Yıllar içerisinde 60 bine yakın baba bu eğitimden faydalandı. Bizim eğitimimiz Türkiye'ye özgü bir eğitim. Yani herhangi bir yurtdışı örneğini alıp uyguladığımız bir eğitim değil. Tamamen bizim kültürümüze uygun bir program." dedi.Konuşamaların ardından program kapsamında eğitim alan babalar, kep takıp sertifika aldı.
AÇEV ile Keçiören Mecidiye İlkokulu iş birliğinde gerçekleştirilen, "Baba Destek Programı"nı başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi

ANKARA (AA) - Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile Keçiören Mecidiye İlkokulu iş birliğindeki "Baba Destek Eğitimi Programı"nı başarıyla tamamlayan babalara sertifikaları verildi.

Keçiören Mecidiye İlkokulundaki törende konuşan okul müdürü Ensar Yiğit, çocukların sosyal, duygusal, zihinsel ve psikolojik gelişim süreçlerine katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Programın 14 oturumdan oluştuğunu ve iki oturumda da annelere eğitim verildiğini belirten Yiğit, "Babalarımız burada bilgilerini artırdılar ve iletişim becerilerini geliştirdiler. Yani babalığın daha çok farkına vardılar." diye konuştu.

BADEP eğitmeni Umut Yaşar Göç ise annelerin talebi üzerine gerçekleştirilen eğitimlerin ilgi gördüğünü ifade etti.

Göç, programın yaklaşık 10 yıldır Türkiye'de uygulandığın ifade ederek, "Yıllar içerisinde 60 bine yakın baba bu eğitimden faydalandı. Bizim eğitimimiz Türkiye'ye özgü bir eğitim. Yani herhangi bir yurtdışı örneğini alıp uyguladığımız bir eğitim değil. Tamamen bizim kültürümüze uygun bir program." dedi.

Konuşamaların ardından program kapsamında eğitim alan babalar, kep takıp sertifika aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.