pendik escort bayan
ak

Aygaz'da Online Satış Dönemi Başladı

Spor 17.01.2018 - 11:28, Güncelleme: 17.01.2018 - 11:28
 

Aygaz'da Online Satış Dönemi Başladı

ANKARA (AA) - Aygaz, müşterilerine internet üzerinden satış yapabilmek için yeni bir uygulama başlattığını bildirdi.Şirketten yapılan...

ANKARA (AA) - Aygaz, müşterilerine internet üzerinden satış yapabilmek için yeni bir uygulama başlattığını bildirdi.Şirketten yapılan açıklamada, "Aygaz Online Satış Sistemi" uygulamasında amacın tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak olduğu ifade edildi.Aygaz'ın web sayfası üzerinden, online hizmet veren bayiler aracılığıyla tüp gaz ürünlerinin yanı sıra dedantör, hortum ve Pürsu siparişlerinin de verilebileceği belirtilen açıklamada, "Hayata geçirilen uygulama ile müşterilere tek tuşla sipariş kolaylığı sunulurken, uygulama kredi kartı ile online satış kapsamında sektörde ilk olma özelliği taşıyor. Bilgisayar veya mobil cihazlar vasıtasıyla yapılan alışverişlerde kredi kartı ile ödeme imkanı da sunuluyor." ifadesi kullanıldı.
ANKARA (AA) - Aygaz, müşterilerine internet üzerinden satış yapabilmek için yeni bir uygulama başlattığını bildirdi.Şirketten yapılan...

ANKARA (AA) - Aygaz, müşterilerine internet üzerinden satış yapabilmek için yeni bir uygulama başlattığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, "Aygaz Online Satış Sistemi" uygulamasında amacın tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak olduğu ifade edildi.

Aygaz'ın web sayfası üzerinden, online hizmet veren bayiler aracılığıyla tüp gaz ürünlerinin yanı sıra dedantör, hortum ve Pürsu siparişlerinin de verilebileceği belirtilen açıklamada, "Hayata geçirilen uygulama ile müşterilere tek tuşla sipariş kolaylığı sunulurken, uygulama kredi kartı ile online satış kapsamında sektörde ilk olma özelliği taşıyor. Bilgisayar veya mobil cihazlar vasıtasıyla yapılan alışverişlerde kredi kartı ile ödeme imkanı da sunuluyor." ifadesi kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.