pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avlanmak İçin Gittiği Ormanlık Alanda Ölü Bulundu

27.11.2018 - 16:03, Güncelleme: 27.11.2018 - 16:03
 

Avlanmak İçin Gittiği Ormanlık Alanda Ölü Bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde avlanmak için ormanlık alana giden bir kişi ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Gökbahçe Mahallesi'nde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde avlanmak için ormanlık alana giden bir kişi ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Gökbahçe Mahallesi'nde yaşayan Kamil Kara (60), avlanmak için ormanlık alana gitti. Bir süre sonra Kara'dan haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine jandarma ve AFAD, UMKE, AKUT, Büyük Ayı kurtarma ekipleri, Kamil Kara'nın bulunması için çalışma başlattı.Kara'nın cesedi, uzun süren aramanın ardından bir ağacın altında bulundu. Ceset, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde avlanmak için ormanlık alana giden bir kişi ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Gökbahçe Mahallesi'nde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde avlanmak için ormanlık alana giden bir kişi ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Gökbahçe Mahallesi'nde yaşayan Kamil Kara (60), avlanmak için ormanlık alana gitti.

Bir süre sonra Kara'dan haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine jandarma ve AFAD, UMKE, AKUT, Büyük Ayı kurtarma ekipleri, Kamil Kara'nın bulunması için çalışma başlattı.

Kara'nın cesedi, uzun süren aramanın ardından bir ağacın altında bulundu. Ceset, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.