pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avanos'ta Toki Konutları Sahiplerini Buldu

13.04.2018 - 15:33, Güncelleme: 13.04.2018 - 15:33
 

Avanos'ta Toki Konutları Sahiplerini Buldu

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Belediye ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlarının kura çekimi yapıldı.TOKİ'nin...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Belediye ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlarının kura çekimi yapıldı.TOKİ'nin ilçe merkezine yaptırdığı 324 konut için hak sahipleri, Belediye Toplantı Salonunda Avanos Noterliği tarafından yapılan kura çekimiyle belirlendi.Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, kura çekiminde yaptığı konuşmada, "İlçede ev sahibi olamayan vatandaşların TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmalarından dolayı çok mutluluk duyuyoruz. Aileleri ile birlikte mutlu bir şekilde bu evlerde oturmalarını dilerim. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.Kura sonucunda, 240'ı dar gelirli vatandaşlar için inşa edilen 318 konutun sahipleri belli oldu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Belediye ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlarının kura çekimi yapıldı.TOKİ'nin...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Belediye ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlarının kura çekimi yapıldı.

TOKİ'nin ilçe merkezine yaptırdığı 324 konut için hak sahipleri, Belediye Toplantı Salonunda Avanos Noterliği tarafından yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, kura çekiminde yaptığı konuşmada, "İlçede ev sahibi olamayan vatandaşların TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmalarından dolayı çok mutluluk duyuyoruz. Aileleri ile birlikte mutlu bir şekilde bu evlerde oturmalarını dilerim. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kura sonucunda, 240'ı dar gelirli vatandaşlar için inşa edilen 318 konutun sahipleri belli oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.