pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avanos'ta, Necmettin Erbakan'ı Anma Programı Düzenlendi

13.03.2017 - 14:08, Güncelleme: 13.03.2017 - 14:08
 

Avanos'ta, Necmettin Erbakan'ı Anma Programı Düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde "Çanakkale Ruhu ve Necmettin Erbakan" konulu konferans düzenlendi. Milli Gençlik Vakfı Avanos Temsilciliği ve Anadolu Gençlik...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde "Çanakkale Ruhu ve Necmettin Erbakan" konulu konferans düzenlendi. Milli Gençlik Vakfı Avanos Temsilciliği ve Anadolu Gençlik Vakfı tarafından Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen programa konuşmacı olarak emekli eğitimci Nihat Altıparmak katıldı. Altıparmak, Müslümanların İslama uygun yaşayarak, birlik beraberlik içinde olunması gerektiğine işaret ederek, şunları söyledi: "Erbakan hocamız, İslamın emirlerinden yararlanarak bizlere üç tane çivi bırakmış, kafamıza çakalım diye. Bu üç çividen birincisi, İslamsız saadet olmaz. Yani bir işi yaparken İslam'a uyulmuyorsa o işin sonunda kesinlikle hüsran vardır. İkincisi ise şuursuz Müslüman olmaz. Çözümün İslam'da olduğunu bileceğiz, tehlikelere karşı her zaman hazırlıklı olacağız. Üçüncüsü de cihatsız İslam olmaz. İslam'ı sarsılmaz bir güç yapmak için çalışacağız, mücadele edeceğiz, zorlukları aşacağız biz buna cihat diyoruz." Çanakkale ruhunun da bu üç temele dayandığını dile getiren Altıparmak, merhum Necmettin Erbakan'ın kendini milletine ve ümmete adayan bir lider olduğunu, bu tür konferans ve programların Erbakan'ın örnek yaşamı ve şahsiyetinin yeni nesillere aktarma konusunda önemli olduğunu aktardı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde "Çanakkale Ruhu ve Necmettin Erbakan" konulu konferans düzenlendi. Milli Gençlik Vakfı Avanos Temsilciliği ve Anadolu Gençlik...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde "Çanakkale Ruhu ve Necmettin Erbakan" konulu konferans düzenlendi.

Milli Gençlik Vakfı Avanos Temsilciliği ve Anadolu Gençlik Vakfı tarafından Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen programa konuşmacı olarak emekli eğitimci Nihat Altıparmak katıldı.

Altıparmak, Müslümanların İslama uygun yaşayarak, birlik beraberlik içinde olunması gerektiğine işaret ederek, şunları söyledi:

"Erbakan hocamız, İslamın emirlerinden yararlanarak bizlere üç tane çivi bırakmış, kafamıza çakalım diye. Bu üç çividen birincisi, İslamsız saadet olmaz. Yani bir işi yaparken İslam'a uyulmuyorsa o işin sonunda kesinlikle hüsran vardır. İkincisi ise şuursuz Müslüman olmaz. Çözümün İslam'da olduğunu bileceğiz, tehlikelere karşı her zaman hazırlıklı olacağız. Üçüncüsü de cihatsız İslam olmaz. İslam'ı sarsılmaz bir güç yapmak için çalışacağız, mücadele edeceğiz, zorlukları aşacağız biz buna cihat diyoruz."

Çanakkale ruhunun da bu üç temele dayandığını dile getiren Altıparmak, merhum Necmettin Erbakan'ın kendini milletine ve ümmete adayan bir lider olduğunu, bu tür konferans ve programların Erbakan'ın örnek yaşamı ve şahsiyetinin yeni nesillere aktarma konusunda önemli olduğunu aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.