pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avanos'ta Geleneksel Sokak İftarı Düzenlendi

17.06.2017 - 22:18, Güncelleme: 17.06.2017 - 22:18
 

Avanos'ta Geleneksel Sokak İftarı Düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında gerçekleştirilen geleneksel sokak iftarına vatandaşlar ilgi gösterdi.Belediye tarafından...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında gerçekleştirilen geleneksel sokak iftarına vatandaşlar ilgi gösterdi.Belediye tarafından Kızılırmak kenarına kurulan 600 kişilik iftar sofrasına, Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve vatandaşlar katıldı.Belediye Başkanı İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı sofrada vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.İnce, "İsteyen ailesiyle, isteyen komşusu ile dilediği masaya oturarak, oruçlarını hep birlikte açtılar. Her görüşten, her yaştan insanı bir araya getirmeyi, kardeşliğimizi pekiştirmeyi ve soframızı paylaşmayı amaçladığımız etkinliğe katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında gerçekleştirilen geleneksel sokak iftarına vatandaşlar ilgi gösterdi.Belediye tarafından...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında gerçekleştirilen geleneksel sokak iftarına vatandaşlar ilgi gösterdi.

Belediye tarafından Kızılırmak kenarına kurulan 600 kişilik iftar sofrasına, Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı sofrada vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

İnce, "İsteyen ailesiyle, isteyen komşusu ile dilediği masaya oturarak, oruçlarını hep birlikte açtılar. Her görüşten, her yaştan insanı bir araya getirmeyi, kardeşliğimizi pekiştirmeyi ve soframızı paylaşmayı amaçladığımız etkinliğe katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.