pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avanoslu Kadınlar Bu Kez Ağaçlar İçin Ördü

23.02.2018 - 14:53, Güncelleme: 23.02.2018 - 14:53
 

Avanoslu Kadınlar Bu Kez Ağaçlar İçin Ördü

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde bir grup kadın, doğa ve çevrenin önemine dikkati çekmek için hazırladıkları el örgülerini kent merkezindeki ağaçlara...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde bir grup kadın, doğa ve çevrenin önemine dikkati çekmek için hazırladıkları el örgülerini kent merkezindeki ağaçlara giydirdi.Belediyenin de desteklediği "Kadın eli projesi" kapsamında, gönüllü kadınlar Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek, çeşitli motif ve renklerde hazırladıkları örgülerle bir ağacı giydirdi.Kadınlardan Esen Berber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çevrenin ve doğanın korunması gerektiğine dikkati çekmek amacıyla ağaçları süslemeye karar verdiklerini söyledi.Bazılarının ağaçları kazıyarak isimlerini yazdığını ve bunun bitkinin kurumasına sebep olduğunu dile getiren Berber, "Ağaçların da korunmaya ihtiyacı olduğunu hatırlatmak için yün iplerle ördüğümüz motifleri ağaçlara giydirdik." dedi.Nazan Deniz ise bugüne kadar sevdikleri için çeşitli giyim eşyaları ördüğünü, bu kez de çok sevdiği ağaçlar için örgü yaptığını ifade ederek, "Projeyi arkadaşlarımdan duyduğumda ben de katkı sunmak istedim. Doğayı ve ağaçları sevdiğimizi bu çalışmayla ortaya koymak için ağaçları yün örgülerle süsledik. Umarım, bu çalışmayla önemi daha iyi anlaşılacak ağaçlara zarar verilmez." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde bir grup kadın, doğa ve çevrenin önemine dikkati çekmek için hazırladıkları el örgülerini kent merkezindeki ağaçlara...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde bir grup kadın, doğa ve çevrenin önemine dikkati çekmek için hazırladıkları el örgülerini kent merkezindeki ağaçlara giydirdi.

Belediyenin de desteklediği "Kadın eli projesi" kapsamında, gönüllü kadınlar Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek, çeşitli motif ve renklerde hazırladıkları örgülerle bir ağacı giydirdi.

Kadınlardan Esen Berber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çevrenin ve doğanın korunması gerektiğine dikkati çekmek amacıyla ağaçları süslemeye karar verdiklerini söyledi.

Bazılarının ağaçları kazıyarak isimlerini yazdığını ve bunun bitkinin kurumasına sebep olduğunu dile getiren Berber, "Ağaçların da korunmaya ihtiyacı olduğunu hatırlatmak için yün iplerle ördüğümüz motifleri ağaçlara giydirdik." dedi.

Nazan Deniz ise bugüne kadar sevdikleri için çeşitli giyim eşyaları ördüğünü, bu kez de çok sevdiği ağaçlar için örgü yaptığını ifade ederek, "Projeyi arkadaşlarımdan duyduğumda ben de katkı sunmak istedim. Doğayı ve ağaçları sevdiğimizi bu çalışmayla ortaya koymak için ağaçları yün örgülerle süsledik. Umarım, bu çalışmayla önemi daha iyi anlaşılacak ağaçlara zarar verilmez." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.