pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avanos'a 6 Bin 500 Metre Güvenli Bisiklet Yolu Yapıldı

09.08.2016 - 15:58, Güncelleme: 09.08.2016 - 15:58
 

Avanos'a 6 Bin 500 Metre Güvenli Bisiklet Yolu Yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla belediye tarafından 6 bin 500 metre bisiklet yolu oluşturuldu.Avanos Belediye...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla belediye tarafından 6 bin 500 metre bisiklet yolu oluşturuldu.Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bisiklet kullanımının etkileyen en önemli faktörün, bu kapsamdaki alt yapı yetersizliği olduğunu belirtti.İl Özel İdarenin desteğiyle ilçede oluşturulan yolun, bisiklet kullanıcılarının güvenli biçimde ulaşım sağlamalarına imkan vereceğini kaydeden İnce, "Bisiklet ve akülü ulaşım aracı kullanan engelli vatandaşlarımızın ulaşıma güvenle devam etmelerini sağlamayı hedefledik. Bu doğrultuda belirlediğimiz yolları mavi renkte yol çizgi boyası ile boyayarak bisiklet yolunu belirledik." dedi.İnce, ilçede yapılan fiziksel düzenlemelerin yanı sıra, çeşitli proje ve etkinliklerle bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalar yapılacağını kaydetti.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla belediye tarafından 6 bin 500 metre bisiklet yolu oluşturuldu.Avanos Belediye...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla belediye tarafından 6 bin 500 metre bisiklet yolu oluşturuldu.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bisiklet kullanımının etkileyen en önemli faktörün, bu kapsamdaki alt yapı yetersizliği olduğunu belirtti.

İl Özel İdarenin desteğiyle ilçede oluşturulan yolun, bisiklet kullanıcılarının güvenli biçimde ulaşım sağlamalarına imkan vereceğini kaydeden İnce, "Bisiklet ve akülü ulaşım aracı kullanan engelli vatandaşlarımızın ulaşıma güvenle devam etmelerini sağlamayı hedefledik. Bu doğrultuda belirlediğimiz yolları mavi renkte yol çizgi boyası ile boyayarak bisiklet yolunu belirledik." dedi.

İnce, ilçede yapılan fiziksel düzenlemelerin yanı sıra, çeşitli proje ve etkinliklerle bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalar yapılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.