pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ato Yönetimi Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Spor 20.12.2016 - 09:53, Güncelleme: 20.12.2016 - 09:53
 

Ato Yönetimi Anıtkabir'i Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasının (ATO) yeni seçilen yönetim kurulu, meclis üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasının (ATO) yeni seçilen yönetim kurulu, meclis üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Anıtkabir ziyaretinde, Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'nde özel defteri imzalayan ATO Başkanı Baran, deftere şunları yazdı:"Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin banisi olan şahsınızı Cumhuriyetle yaşıt Ankara Ticaret Odası yönetimi olarak hürmetle yad ediyoruz. Milletin emeğini ve üretimini kıymetlendirmek hususunda itimat edilen tüccarlar olarak bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışmayı, ecdadımıza, şehitlerimize ve bize bu şiarı edindiren zat-ı alinize karşı en önemli vazifemiz addediyoruz.Bu şuurla her alanda daha güçlü, itibarlı ve müreffeh bir Türkiye için dahili ve harici bedhahlara rağmen durmadan dinlenmeden çalışacağız.Zat-ı alinizin ve aziz şehitlerimizin bize emaneti olan vatanımızı canımız pahasına koruyacak ve ekonomik cephede geliştirmek adına tüm varlığımızı ortaya koyacağız. Ruhun şad olsun."
ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasının (ATO) yeni seçilen yönetim kurulu, meclis üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasının (ATO) yeni seçilen yönetim kurulu, meclis üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Anıtkabir ziyaretinde, Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'nde özel defteri imzalayan ATO Başkanı Baran, deftere şunları yazdı:

"Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin banisi olan şahsınızı Cumhuriyetle yaşıt Ankara Ticaret Odası yönetimi olarak hürmetle yad ediyoruz.

Milletin emeğini ve üretimini kıymetlendirmek hususunda itimat edilen tüccarlar olarak bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışmayı, ecdadımıza, şehitlerimize ve bize bu şiarı edindiren zat-ı alinize karşı en önemli vazifemiz addediyoruz.Bu şuurla her alanda daha güçlü, itibarlı ve müreffeh bir Türkiye için dahili ve harici bedhahlara rağmen durmadan dinlenmeden çalışacağız.Zat-ı alinizin ve aziz şehitlerimizin bize emaneti olan vatanımızı canımız pahasına koruyacak ve ekonomik cephede geliştirmek adına tüm varlığımızı ortaya koyacağız. Ruhun şad olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.