pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atm'ye Yerleştirilen Kopyalama Cihazını Polis Fark Etti

14.08.2018 - 17:18, Güncelleme: 14.08.2018 - 17:18
 

Atm'ye Yerleştirilen Kopyalama Cihazını Polis Fark Etti

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir bankanın ATM'sine yerleştirilen cihaz, polis ekiplerince fark edilerek çıkarıldı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir bankanın ATM'sine yerleştirilen cihaz, polis ekiplerince fark edilerek çıkarıldı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, İstasyon Caddesi üzerinde bulunan özel bir bankanın ATM'sine kopyalama cihazı yerleştirildiğini fark etti. Güvenlik önlemlerinin ardından Siber Suçlarla Mücadele ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, kopyalama cihazını bulunduğu yerden çıkardı. Polis, cihazı ATM'ye yerleştirilen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir bankanın ATM'sine yerleştirilen cihaz, polis ekiplerince fark edilerek çıkarıldı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir bankanın ATM'sine yerleştirilen cihaz, polis ekiplerince fark edilerek çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, İstasyon Caddesi üzerinde bulunan özel bir bankanın ATM'sine kopyalama cihazı yerleştirildiğini fark etti.

Güvenlik önlemlerinin ardından Siber Suçlarla Mücadele ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, kopyalama cihazını bulunduğu yerden çıkardı.

Polis, cihazı ATM'ye yerleştirilen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.