pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aso 1. Osb Başkanı Niyazi Akdaş:

Spor 01.03.2019 - 11:03, Güncelleme: 01.03.2019 - 11:03
 

Aso 1. Osb Başkanı Niyazi Akdaş:

"Uluslararası rekabet gücünü artırabilmenin en önemli yolu iyi yetişmiş nitelikli insan gücü ihtiyacının karşılanmasından geçiyor. Bu bilinçle eğitim konusunda pek çok faaliyet yürütüyoruz"

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Niyazi Akdaş, uluslararası rekabet gücünü artırabilmenin en önemli yolunun nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması olduğunu, bu bilinçle pek çok eğitim faaliyeti yürüttüklerini ifade etti. ASO 1. OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre Akdaş, OSB'nin mali genel kurul toplantısındaki konuşmasında, bölgedeki sanayicilerin işlerinin daha da kolaylaştırılmasını sağlamak amacıyla çalıştıklarını belirtti. Bölgeye nitelikli eleman kazandırmak amacıyla yürütülen eğitim faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Akdaş, şunları kaydetti:"Sanayide yaşanan en büyük sorunların başında ara eleman ihtiyacı geliyor. Bu nedenle öncelik verdiğimiz konuların başında eğitim yer alıyor. Uluslararası rekabet gücünü artırabilmenin en önemli yolunun iyi yetişmiş nitelikli insan gücü ihtiyacının karşılanmasından geçtiği bilinciyle eğitim konusunda pek çok faaliyet yürütüyoruz." Akdaş, ASO Sürekli Eğitim Merkezinin faaliyete geçtiğine işaret ederek, bu merkez sayesinde yetişmiş eleman ihtiyacı olan mesleklerle ilgili çalışan veya işe yeni başlayan personele bilgi ve tecrübe kazandırılacağını ifade etti.
"Uluslararası rekabet gücünü artırabilmenin en önemli yolu iyi yetişmiş nitelikli insan gücü ihtiyacının karşılanmasından geçiyor. Bu bilinçle eğitim konusunda pek çok faaliyet yürütüyoruz"

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Niyazi Akdaş, uluslararası rekabet gücünü artırabilmenin en önemli yolunun nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması olduğunu, bu bilinçle pek çok eğitim faaliyeti yürüttüklerini ifade etti.

ASO 1. OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre Akdaş, OSB'nin mali genel kurul toplantısındaki konuşmasında, bölgedeki sanayicilerin işlerinin daha da kolaylaştırılmasını sağlamak amacıyla çalıştıklarını belirtti.

Bölgeye nitelikli eleman kazandırmak amacıyla yürütülen eğitim faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Akdaş, şunları kaydetti:

"Sanayide yaşanan en büyük sorunların başında ara eleman ihtiyacı geliyor. Bu nedenle öncelik verdiğimiz konuların başında eğitim yer alıyor. Uluslararası rekabet gücünü artırabilmenin en önemli yolunun iyi yetişmiş nitelikli insan gücü ihtiyacının karşılanmasından geçtiği bilinciyle eğitim konusunda pek çok faaliyet yürütüyoruz."

Akdaş, ASO Sürekli Eğitim Merkezinin faaliyete geçtiğine işaret ederek, bu merkez sayesinde yetişmiş eleman ihtiyacı olan mesleklerle ilgili çalışan veya işe yeni başlayan personele bilgi ve tecrübe kazandırılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.