pendik escort bayan
ak

Aski'den Kurban Atıkları Uyarısı

21.08.2018 - 11:13, Güncelleme: 21.08.2018 - 11:13
 

Aski'den Kurban Atıkları Uyarısı

ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı: - "Bazı vatandaşlar, kurban atıklarını da kanallara atıyor. Kurban atıklarının hatlara atılması sonucunda kanallar tıkanıyor, büyük zararlar meydana geliyor. Yağış durumunda atıklarla tıkanan hatlardan dolayı ciddi su bask

ANKARA (AA) - Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Cumali Kınacı, kurban atıklarının atık su kanallarını ve yağmur suyu kanallarını tıkadığını belirtti.Kınacı, yaptığı yazılı açıklamada, kurban atıklarının kanalizasyon ve yağmur suyu kanallarına atılmasının ciddi riskler taşıdığını vurguladı.Dere yataklarının kirlenmesinin halk sağlığını tehdit ettiğini belirten Kınacı, sokaklardaki mazgal içlerine atılan çöp torbaları başta olmak üzere boş damacanalar ve hafriyat atıklarının su baskınlarına neden olduğunu belirtti.ASKİ Genel Müdürü Kınacı, "Bazı vatandaşlar, kurban atıklarını da kanallara atıyor. Kurban atıklarının hatlara atılması sonucunda kanallar tıkanıyor, büyük zararlar meydana geliyor. Yağış durumunda atıklarla tıkanan hatlardan dolayı ciddi su baskınları yaşanıyor." açıklamasını yaptı.- ASKİ ekipleri bayramda 7/24 hizmet verecek Kınacı, Kurban Bayramı tatili süresince de hizmetlerin aksamaması için ASKİ ekiplerinin gerekli önlemleri aldığını ve 7/24 saat esasına dayalı çalışacağını kaydetti. Kurban atıkları konusunda vatandaşların duyarlı olması gerektiğini anımsatan Kınacı, "Vatandaşlarımızdan kurban atıkları konusunda daha duyarlı olmalarını ve kurban atıklarını, kurban kesim yerlerinde gösterilen uygun yerlere bırakmalarını rica ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın bu vesileyle Kurban Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.
ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı: - "Bazı vatandaşlar, kurban atıklarını da kanallara atıyor. Kurban atıklarının hatlara atılması sonucunda kanallar tıkanıyor, büyük zararlar meydana geliyor. Yağış durumunda atıklarla tıkanan hatlardan dolayı ciddi su bask

ANKARA (AA) - Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Cumali Kınacı, kurban atıklarının atık su kanallarını ve yağmur suyu kanallarını tıkadığını belirtti.

Kınacı, yaptığı yazılı açıklamada, kurban atıklarının kanalizasyon ve yağmur suyu kanallarına atılmasının ciddi riskler taşıdığını vurguladı.

Dere yataklarının kirlenmesinin halk sağlığını tehdit ettiğini belirten Kınacı, sokaklardaki mazgal içlerine atılan çöp torbaları başta olmak üzere boş damacanalar ve hafriyat atıklarının su baskınlarına neden olduğunu belirtti.

ASKİ Genel Müdürü Kınacı, "Bazı vatandaşlar, kurban atıklarını da kanallara atıyor. Kurban atıklarının hatlara atılması sonucunda kanallar tıkanıyor, büyük zararlar meydana geliyor. Yağış durumunda atıklarla tıkanan hatlardan dolayı ciddi su baskınları yaşanıyor." açıklamasını yaptı.

- ASKİ ekipleri bayramda 7/24 hizmet verecek

Kınacı, Kurban Bayramı tatili süresince de hizmetlerin aksamaması için ASKİ ekiplerinin gerekli önlemleri aldığını ve 7/24 saat esasına dayalı çalışacağını kaydetti.

Kurban atıkları konusunda vatandaşların duyarlı olması gerektiğini anımsatan Kınacı, "Vatandaşlarımızdan kurban atıkları konusunda daha duyarlı olmalarını ve kurban atıklarını, kurban kesim yerlerinde gösterilen uygun yerlere bırakmalarını rica ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın bu vesileyle Kurban Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.