pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Askerlik Sevk Tarihleri Açıklandı

16.01.2017 - 13:48, Güncelleme: 16.01.2017 - 13:48
 

Askerlik Sevk Tarihleri Açıklandı

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığı, 1997 ve daha yaşlı doğumluların silah altına alınacakları tarihleri açıkladı. Şereflikoçhisar...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığı, 1997 ve daha yaşlı doğumluların silah altına alınacakları tarihleri açıkladı. Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, askerliklerine 30 Kasım 2016 tarihinden önce karar aldıran ve sevk tercihini iptal ettiren er statüsündeki yükümlülerin, 1997/1 tertip olarak 30 Ocak 2017-01 Şubat 2017 ile 15-17 Mart 2017 tarihlerinde 2 grup halinde silah altına alınacakları belirtildi. Sevk evraklarının verilmeye başlandığı belirtilen açıklamada, askere alınacakların sevk evraklarını birinci gruptakilerin en geç 01 Şubat, ikinci gruptakilerin ise en geç 17 Mart tarihine kadar almaları gerektiği bildirildi.Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanların bakaya suçu işlemiş olacakları uyarısı yapılan açıklamada, yükümlülerin zamanında sevk evraklarını alarak birliklerine teslim olmaları çağrısı yapıldı.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığı, 1997 ve daha yaşlı doğumluların silah altına alınacakları tarihleri açıkladı. Şereflikoçhisar...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığı, 1997 ve daha yaşlı doğumluların silah altına alınacakları tarihleri açıkladı.

Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, askerliklerine 30 Kasım 2016 tarihinden önce karar aldıran ve sevk tercihini iptal ettiren er statüsündeki yükümlülerin, 1997/1 tertip olarak 30 Ocak 2017-01 Şubat 2017 ile 15-17 Mart 2017 tarihlerinde 2 grup halinde silah altına alınacakları belirtildi.

Sevk evraklarının verilmeye başlandığı belirtilen açıklamada, askere alınacakların sevk evraklarını birinci gruptakilerin en geç 01 Şubat, ikinci gruptakilerin ise en geç 17 Mart tarihine kadar almaları gerektiği bildirildi.

Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanların bakaya suçu işlemiş olacakları uyarısı yapılan açıklamada, yükümlülerin zamanında sevk evraklarını alarak birliklerine teslim olmaları çağrısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.