pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Arıkovanı, Girişimcilerle İletişim Uzmanlarını Buluşturuyor

Spor 18.01.2018 - 14:43, Güncelleme: 18.01.2018 - 14:43
 

Arıkovanı, Girişimcilerle İletişim Uzmanlarını Buluşturuyor

Girişimcilerle iletişim uzmanlarını buluşturacak Creathon için son başvuru tarihi 21 Ocak

İSTANBUL (AA) - Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, girişimcilerle iletişim uzmanlarını bir araya getirecek.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, Impact Hub iş birliğiyle Creative Storytelling Hackathon (Creathon) etkinliği gerçekleştirecek. Üretim aşamasına geçmeye hazırlanan girişimcileri, pazara çıkış stratejilerini belirleyerek pazarlama uzmanlarıyla buluşturmayı hedefleyen etkinlik için başvurular 21 Ocak'ta sona erecek.2-4 Şubat'ta düzenlenecek Creathon ile girişimcilerin ürünlerini daha iyi anlatmalarına destek olunması hedefleniyor. Temel iletişim ürünlerinin geliştirileceği ya da yeniden kurgulanacağı kolektif üretim programı Creathon'da, mühendislik altyapısı olan girişimciler pazarlama uzmanlarıyla bir araya gelecek. Etkinlik sayesinde girişimcilerin etkin iletişim yönlerinin hikaye anlatımıyla güçlendirilmesi, ürünlerini daha iyi anlatmalarının sağlanması ve kitlesel fonlama kampanyalarındaki stratejilerini daha iyi belirlemeleri amaçlanıyor.Etkinliğin son gününde, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz’un yapacağı konuşmaların ardından, “Yaratmak, üretmek, ürettiğini güzel anlatmak” temalı panel gerçekleşecek. Creathon’a katılmak isteyen yaratıcı sektörden kişiler, "creathon.arikovani.com" web adresinden başvuru yapabiliyor.
Girişimcilerle iletişim uzmanlarını buluşturacak Creathon için son başvuru tarihi 21 Ocak

İSTANBUL (AA) - Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, girişimcilerle iletişim uzmanlarını bir araya getirecek.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, Impact Hub iş birliğiyle Creative Storytelling Hackathon (Creathon) etkinliği gerçekleştirecek.

Üretim aşamasına geçmeye hazırlanan girişimcileri, pazara çıkış stratejilerini belirleyerek pazarlama uzmanlarıyla buluşturmayı hedefleyen etkinlik için başvurular 21 Ocak'ta sona erecek.

2-4 Şubat'ta düzenlenecek Creathon ile girişimcilerin ürünlerini daha iyi anlatmalarına destek olunması hedefleniyor. Temel iletişim ürünlerinin geliştirileceği ya da yeniden kurgulanacağı kolektif üretim programı Creathon'da, mühendislik altyapısı olan girişimciler pazarlama uzmanlarıyla bir araya gelecek.

Etkinlik sayesinde girişimcilerin etkin iletişim yönlerinin hikaye anlatımıyla güçlendirilmesi, ürünlerini daha iyi anlatmalarının sağlanması ve kitlesel fonlama kampanyalarındaki stratejilerini daha iyi belirlemeleri amaçlanıyor.

Etkinliğin son gününde, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz’un yapacağı konuşmaların ardından, “Yaratmak, üretmek, ürettiğini güzel anlatmak” temalı panel gerçekleşecek.

Creathon’a katılmak isteyen yaratıcı sektörden kişiler, "creathon.arikovani.com" web adresinden başvuru yapabiliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.