pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anneler Günü'ne Doğru

12.05.2017 - 11:58, Güncelleme: 12.05.2017 - 11:58
 

Anneler Günü'ne Doğru

Kayseri Valisi Kamçı, mesaj yayımladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kamçı, mesajında dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerin Anneler Günü'nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Her türlü fedakarlığa ve zorluğa sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelere ne kadar hizmet edilse az olduğunu belirten Kamçı, "İnsan, sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair bütün duygu ve düşüncelerinin temelini anneden alır. Anne sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu hem bakıcısı hem de öğretmenidir." ifadelerini kullandı."Cennet annelerin ayağı altındadır" hadisi şerifi ile annelerin ne kadar yüksek bir mertebede olduğunun belirtildiğini, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edildiğini vurgulayan Kamçı, şunları kaydetti:"Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca, gücümüz yettiğince sevgi ve saygıyla kucaklamalıyız. Ailelerimize, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet ederek onların emeklerine layık olduğumuzu ve yapılan bütün fedakarlıkların boşa gitmediğini göstererek onları gururlandırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum."
Kayseri Valisi Kamçı, mesaj yayımladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kamçı, mesajında dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerin Anneler Günü'nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Her türlü fedakarlığa ve zorluğa sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelere ne kadar hizmet edilse az olduğunu belirten Kamçı, "İnsan, sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair bütün duygu ve düşüncelerinin temelini anneden alır. Anne sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu hem bakıcısı hem de öğretmenidir." ifadelerini kullandı.

"Cennet annelerin ayağı altındadır" hadisi şerifi ile annelerin ne kadar yüksek bir mertebede olduğunun belirtildiğini, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edildiğini vurgulayan Kamçı, şunları kaydetti:

"Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca, gücümüz yettiğince sevgi ve saygıyla kucaklamalıyız. Ailelerimize, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet ederek onların emeklerine layık olduğumuzu ve yapılan bütün fedakarlıkların boşa gitmediğini göstererek onları gururlandırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.