pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anneler Günü

10.05.2019 - 17:53, Güncelleme: 10.05.2019 - 17:53
 

Anneler Günü

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel, mesajında, Dünyanın en zor görevlerinden...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel, mesajında, Dünyanın en zor görevlerinden birisini annelerin yüklendiğini ifade etti.Geleceğe uzanan önemli yolda annelerin zor bir görev aldığını vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:"En yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Rahmet ve bereket ayında, bizlerin bu günlerine gelmemizde her türlü ezaya, cefaya göğüs geren annelerimize hürmetimiz sonsuzdur. Anne, fedakarlığın, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin sevginin sembolüdür. Baş tacımız, en değerli varlığımız annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum."
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel, mesajında, Dünyanın en zor görevlerinden...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, Dünyanın en zor görevlerinden birisini annelerin yüklendiğini ifade etti.

Geleceğe uzanan önemli yolda annelerin zor bir görev aldığını vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:

"En yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Rahmet ve bereket ayında, bizlerin bu günlerine gelmemizde her türlü ezaya, cefaya göğüs geren annelerimize hürmetimiz sonsuzdur. Anne, fedakarlığın, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin sevginin sembolüdür. Baş tacımız, en değerli varlığımız annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.