pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankaragücü'nde Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

27.09.2017 - 15:48, Güncelleme: 27.09.2017 - 15:48
 

Ankaragücü'nde Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını...

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleri ve koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra 5'e 2 top kapma oyunu oynadı. Antreman, dar alanda çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi. Başkent temsilcisinde, sakatlığı devam eden Nduka antrenmana katılmazken, Ferhat Kiraz takımdan ayrı koşu yaptı. Sakatlığı geçen Erdem Özgenç ise takımla çalıştı.Ankaragücü, yarın yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam edecek.
ANKARA (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını...

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleri ve koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra 5'e 2 top kapma oyunu oynadı. Antreman, dar alanda çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Başkent temsilcisinde, sakatlığı devam eden Nduka antrenmana katılmazken, Ferhat Kiraz takımdan ayrı koşu yaptı. Sakatlığı geçen Erdem Özgenç ise takımla çalıştı.

Ankaragücü, yarın yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.