pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'daki Orman Yangını

18.07.2016 - 21:53, Güncelleme: 18.07.2016 - 21:53
 

Ankara'daki Orman Yangını

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde etkili olan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde etkili olan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor.İlçenin Bozyaka Mahallesi'ndeki dağlık arazideki oranlık alanda 3 gün önce başlayan yangın, devam ediyor. Yangına 4 helikopter ve 2 uçakla havadan, 36 arozöz ve çok sayıda orman işçisi ile karadan müdahale ediliyor. Yangını söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek veriyor. Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Özkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcımlar nedeniyle çıkan yangının kontrol altına alınmasının an meselesi olduğunu söyledi. Yangının uçurum olan vadilerde yer yer devam ettiğini anlatan Özkaya, şunları kaydetti:"Arazi çok sarp. Yangının sürdüğü vadilere ve tepelere helikopterlerle ve uçaklarımızla müdahale ediyoruz. Yangına son noktayı koyabilmek için, Orman Bölge Müdürlüğünü ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin ekskavatör ile dozerleriyle vadiye iki koldan yol yapıyoruz. Yolu bitirdiğimizde yangına kara ekipleriyle de müdahale edeceğiz. Yangın ilk olarak 20 hektarlık alanda başladı ve giderek yayıldı. Yangını söndürdükten sonra ölçümlerde bulunup yanan alanın boyutunu ortaya çıkartacağız."
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde etkili olan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde etkili olan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor.

İlçenin Bozyaka Mahallesi'ndeki dağlık arazideki oranlık alanda 3 gün önce başlayan yangın, devam ediyor.

Yangına 4 helikopter ve 2 uçakla havadan, 36 arozöz ve çok sayıda orman işçisi ile karadan müdahale ediliyor. Yangını söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek veriyor.

Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu.

Özkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcımlar nedeniyle çıkan yangının kontrol altına alınmasının an meselesi olduğunu söyledi.

Yangının uçurum olan vadilerde yer yer devam ettiğini anlatan Özkaya, şunları kaydetti:

"Arazi çok sarp. Yangının sürdüğü vadilere ve tepelere helikopterlerle ve uçaklarımızla müdahale ediyoruz. Yangına son noktayı koyabilmek için, Orman Bölge Müdürlüğünü ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin ekskavatör ile dozerleriyle vadiye iki koldan yol yapıyoruz. Yolu bitirdiğimizde yangına kara ekipleriyle de müdahale edeceğiz. Yangın ilk olarak 20 hektarlık alanda başladı ve giderek yayıldı. Yangını söndürdükten sonra ölçümlerde bulunup yanan alanın boyutunu ortaya çıkartacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.