pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da orman yangını

17.07.2016 - 02:33, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:33
 

Ankara'da orman yangını

Nallıhan ilçesinde çıkan yangın yaklaşık 65 hektarlık karaçam ormanında etkili oluyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde orman yangını çıktı.Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bozyaka mevkisindeki yangının yüksek gerilim hattındaki arıza nedeniyle çıktığını ve kısa sürede yayıldığını söyledi.Yangına çok sayıda ekip ve araçla müdahale edildiğini belirten Demirayak, ''Arazinin çok sarp olmasından dolayı yangına müdahale etmekte zorlandık. Hava kararana kadar iki helikopter de sündürme çalışmasına katıldı. Takriben şu ana kadar 60-65 hektarlık karaçam ormanı çıkan yangında zarar gördü.'' diye konuştu.
Nallıhan ilçesinde çıkan yangın yaklaşık 65 hektarlık karaçam ormanında etkili oluyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde orman yangını çıktı.

Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bozyaka mevkisindeki yangının yüksek gerilim hattındaki arıza nedeniyle çıktığını ve kısa sürede yayıldığını söyledi.

Yangına çok sayıda ekip ve araçla müdahale edildiğini belirten Demirayak, ''Arazinin çok sarp olmasından dolayı yangına müdahale etmekte zorlandık. Hava kararana kadar iki helikopter de sündürme çalışmasına katıldı. Takriben şu ana kadar 60-65 hektarlık karaçam ormanı çıkan yangında zarar gördü.'' diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.