pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Kar Yağışı

23.11.2017 - 14:43, Güncelleme: 23.11.2017 - 14:43
 

Ankara'da Kar Yağışı

ANKARA (AA) - Başkentin Beypazarı ve Kızılcahamam ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerine bulunan Karaşar, Köseler,...

ANKARA (AA) - Başkentin Beypazarı ve Kızılcahamam ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerine bulunan Karaşar, Köseler, Saray ve Kirazyanı mahallelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle evler beyaza büründü.Belediye yetkilileri yer yer 8 santimetreye kadar ulaşan kar nedeniyle ulaşıma kapalı yol bulunmadığını belirtti. Bu arada ilçe merkezinde oturan bazı Kızılcahamamlılar, mevsimin ilk karına tanıklık etmek için yağışın görüldüğü yüksek kesimlere çıktı, Soğuksu Milli Parkında yürüyüş yaptı.
ANKARA (AA) - Başkentin Beypazarı ve Kızılcahamam ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerine bulunan Karaşar, Köseler,...

ANKARA (AA) - Başkentin Beypazarı ve Kızılcahamam ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.

Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerine bulunan Karaşar, Köseler, Saray ve Kirazyanı mahallelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle evler beyaza büründü.

Belediye yetkilileri yer yer 8 santimetreye kadar ulaşan kar nedeniyle ulaşıma kapalı yol bulunmadığını belirtti.

Bu arada ilçe merkezinde oturan bazı Kızılcahamamlılar, mevsimin ilk karına tanıklık etmek için yağışın görüldüğü yüksek kesimlere çıktı, Soğuksu Milli Parkında yürüyüş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.