pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Cinayet

27.07.2016 - 13:23, Güncelleme: 27.07.2016 - 13:23
 

Ankara'da Cinayet

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde bir kişiyi tabancayla öldüren zanlı tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Büğdüz Mahallesindeki boş bir arazide Hüseyin Cahit...

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde bir kişiyi tabancayla öldüren zanlı tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Büğdüz Mahallesindeki boş bir arazide Hüseyin Cahit Toprak'ın (60) üzeri çadırla gizlenmiş cesedini bulan Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.Ekipler, cinayeti gerçekleştiren G.E'yi (25) gözaltına aldı. G.E'nin emniyetteki ifadesinde, Toprak'ı hayvan alım ve satım meselesinden dolayı çıkan tartışma sonucu tabancayla öldürdüğünü, silahı araziye atarak olay yerinden kaçtığını itiraf ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.E, tutuklanarak ceza evine gönderildi.
ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde bir kişiyi tabancayla öldüren zanlı tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Büğdüz Mahallesindeki boş bir arazide Hüseyin Cahit...

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde bir kişiyi tabancayla öldüren zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Büğdüz Mahallesindeki boş bir arazide Hüseyin Cahit Toprak'ın (60) üzeri çadırla gizlenmiş cesedini bulan Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, cinayeti gerçekleştiren G.E'yi (25) gözaltına aldı. G.E'nin emniyetteki ifadesinde, Toprak'ı hayvan alım ve satım meselesinden dolayı çıkan tartışma sonucu tabancayla öldürdüğünü, silahı araziye atarak olay yerinden kaçtığını itiraf ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.E, tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.