pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Çiftçilere 260 Milyon Hibe Desteği

05.06.2018 - 10:43, Güncelleme: 05.06.2018 - 10:43
 

Ankara'da Çiftçilere 260 Milyon Hibe Desteği

ANKARA (AA) - Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Korkmaz, Ankara'da çiftçilere her yıl ortalama 260 milyon lira hibe desteği verdiklerini...

ANKARA (AA) - Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Korkmaz, Ankara'da çiftçilere her yıl ortalama 260 milyon lira hibe desteği verdiklerini söyledi.Korkmaz, Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün bir tesiste düzenlediği iftarda yaptığı açıklamada, Beypazarı'nın başkent tarımının göz bebeği olduğunu belirtti. Beypazarı'nın tarımsal üretim ve hasılanın en yüksek olduğu ilçeler arasında yer aldığını dile getiren Korkmaz, "Başta havuç olmak üzere, ıspanak, marul, yeşil soğan üretimiyle ülkemizde 1. ve 2. sırada yer alan ilçemizin tarım kahramanlarıyla bir araya gelmek istedik." dedi.Ankara tarımına yılda ortalama 260 milyon lira üzerinde hibe desteği verdiklerini aktaran Korkmaz, şunları kaydetti: "260 milyon hibe desteğine karşılık, Ankara tarımı her yıl 5,6 milyar lira üzerinde tarımsal hasıla gerçekleştiriyor. Ankara metropol bir kent ama kentin 20 kilometre dışına çıktığınızda Anadolu'nun tüm şehirleri nasılsa Ankara'da da öyle yoğun tarım ve tarımsal faaliyet görüyoruz. Ankara'da tarım ve hayvancılıkla uğraşan 100 binin üzerinde ailemiz bulunuyor. Birçok ürün grubunda ihracat yapmaya başladık."İftara, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Bostancılar Odası Başkanı Ahmet Gencer, TMO Müdürü Abdullah Dinçer ve çiftçiler katıldı.
ANKARA (AA) - Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Korkmaz, Ankara'da çiftçilere her yıl ortalama 260 milyon lira hibe desteği verdiklerini...

ANKARA (AA) - Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Korkmaz, Ankara'da çiftçilere her yıl ortalama 260 milyon lira hibe desteği verdiklerini söyledi.

Korkmaz, Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün bir tesiste düzenlediği iftarda yaptığı açıklamada, Beypazarı'nın başkent tarımının göz bebeği olduğunu belirtti.

Beypazarı'nın tarımsal üretim ve hasılanın en yüksek olduğu ilçeler arasında yer aldığını dile getiren Korkmaz, "Başta havuç olmak üzere, ıspanak, marul, yeşil soğan üretimiyle ülkemizde 1. ve 2. sırada yer alan ilçemizin tarım kahramanlarıyla bir araya gelmek istedik." dedi.

Ankara tarımına yılda ortalama 260 milyon lira üzerinde hibe desteği verdiklerini aktaran Korkmaz, şunları kaydetti:

"260 milyon hibe desteğine karşılık, Ankara tarımı her yıl 5,6 milyar lira üzerinde tarımsal hasıla gerçekleştiriyor. Ankara metropol bir kent ama kentin 20 kilometre dışına çıktığınızda Anadolu'nun tüm şehirleri nasılsa Ankara'da da öyle yoğun tarım ve tarımsal faaliyet görüyoruz. Ankara'da tarım ve hayvancılıkla uğraşan 100 binin üzerinde ailemiz bulunuyor. Birçok ürün grubunda ihracat yapmaya başladık."

İftara, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Bostancılar Odası Başkanı Ahmet Gencer, TMO Müdürü Abdullah Dinçer ve çiftçiler katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.