pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da 60 Milyon Dolarlık Avm Yatırımı

30.11.2017 - 10:03, Güncelleme: 30.11.2017 - 10:03
 

Ankara'da 60 Milyon Dolarlık Avm Yatırımı

ECE Türkiye ve A1 Grup, ACity Outlet'i 60 milyon dolarlık yatırımla büyütecek

ANKARA (AA) - ACity Premium Outlet Alışveriş Merkezi (AVM), 60 milyon dolarlık yatırımla kapsamlı biçimde yenilenecek.ACity Premium Outlet'ten yapılan açıklamaya göre, A1 Grup ve ECE Türkiye, AVM'nin büyüyen perakende pazarındaki mevcut güçlü konumunu pekiştirmek ve "premium outlet" konseptini öne çıkararak ziyaretçilerinin alışveriş deneyimini en üst seviyeye taşımak amacıyla hazırlıklara başladı.Ofis ve otel bloklarının da dahil olduğu yaklaşık 60 milyon dolar yatırım hacmine sahip karma proje ile ACity’nin kiralanabilir alanı 39 bin metrekareden 60 bin metrekareye çıkartılacak, mevcut kısmı da kapsamlı olarak yenilenecek. Gelecek yıl başlaması planlanan projenin tamamlanmasıyla mağaza sayısı 230’a, yeme-içme mekanlarının kapasitesi bin 500 kişiye, otopark kapasitesi de 2 katına çıkarak 3 bin araca ulaşacak. Büyük metrekareli mağazaların, eğlence alanlarının, teraslı kafe ve restoranların arttırılmasının yanı sıra yeni ve modern görünümü ile ACity Premium Outlet, çok daha fazla ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapacak.ECE Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Şapkacı, ACity'nin, gerek sadık müşterilerinin gelişen talep ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek, gerek potansiyel müşterilerine ulaşmak, gerekse perakende markalarının talep ettikleri nitelikli perakende arzını bünyesinde oluşturabilmek için ikinci kez büyüyüp yenilendiğini belirtti.ECE Türkiye Alışveriş Merkez Yönetim Direktörü Semet Yolaç Canlıel de genişleme ve yenileme projesi tamamlandığında dünyaca bilinen birçok yeni markaya müşterilerinin ulaşabileceğini ifade etti.
ECE Türkiye ve A1 Grup, ACity Outlet'i 60 milyon dolarlık yatırımla büyütecek

ANKARA (AA) - ACity Premium Outlet Alışveriş Merkezi (AVM), 60 milyon dolarlık yatırımla kapsamlı biçimde yenilenecek.

ACity Premium Outlet'ten yapılan açıklamaya göre, A1 Grup ve ECE Türkiye, AVM'nin büyüyen perakende pazarındaki mevcut güçlü konumunu pekiştirmek ve "premium outlet" konseptini öne çıkararak ziyaretçilerinin alışveriş deneyimini en üst seviyeye taşımak amacıyla hazırlıklara başladı.

Ofis ve otel bloklarının da dahil olduğu yaklaşık 60 milyon dolar yatırım hacmine sahip karma proje ile ACity’nin kiralanabilir alanı 39 bin metrekareden 60 bin metrekareye çıkartılacak, mevcut kısmı da kapsamlı olarak yenilenecek.

Gelecek yıl başlaması planlanan projenin tamamlanmasıyla mağaza sayısı 230’a, yeme-içme mekanlarının kapasitesi bin 500 kişiye, otopark kapasitesi de 2 katına çıkarak 3 bin araca ulaşacak.

Büyük metrekareli mağazaların, eğlence alanlarının, teraslı kafe ve restoranların arttırılmasının yanı sıra yeni ve modern görünümü ile ACity Premium Outlet, çok daha fazla ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapacak.

ECE Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Şapkacı, ACity'nin, gerek sadık müşterilerinin gelişen talep ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek, gerek potansiyel müşterilerine ulaşmak, gerekse perakende markalarının talep ettikleri nitelikli perakende arzını bünyesinde oluşturabilmek için ikinci kez büyüyüp yenilendiğini belirtti.

ECE Türkiye Alışveriş Merkez Yönetim Direktörü Semet Yolaç Canlıel de genişleme ve yenileme projesi tamamlandığında dünyaca bilinen birçok yeni markaya müşterilerinin ulaşabileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.