pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Zabıtasından Bayram Denetimi

01.06.2019 - 11:43, Güncelleme: 01.06.2019 - 11:43
 

Ankara Zabıtasından Bayram Denetimi

Ankara zabıtası, Ramazan Bayramı öncesi başkentte şekerleme, tatlı, unlu mamul üretim ve satışı yapan iş yerleri ile pastanelere yönelik denetimlerini artırdı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği şekerleme, tatlı, unlu mamul üretim ve satışı yapan iş yerleri ile pastanelere yönelik denetimlerini artırdı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara zabıtası Ramazan Bayramı dolayısıyla özellikle gıda sektöründeki denetimlerine hız verdi. Zabıta ekipleri, Ankara'nın birçok noktasındaki iş yerlerinde, hijyen koşullarından çalışanların kılık kıyafet temizliğine, gramajdan etiket kontrolüne kadar denetleme yaptı.Ekipler, eksikleri olan işletme sahiplerini uyarırken, uyarıları dikkate almayanlar hakkında ise yasal işlem başlattı. Sağlıksız ortamlarda "merdiven altı" üretim yapanlar başta olmak üzere, hijyen kurallarını yerine getirmeyen işletmelere para cezasından faaliyetten men etmeye kadar yaptırım uygulanıyor.Ekipler, kontrollerde, sağlık koşullarını yerine getiren işletmelere de teşekkür ediyor.
Ankara zabıtası, Ramazan Bayramı öncesi başkentte şekerleme, tatlı, unlu mamul üretim ve satışı yapan iş yerleri ile pastanelere yönelik denetimlerini artırdı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği şekerleme, tatlı, unlu mamul üretim ve satışı yapan iş yerleri ile pastanelere yönelik denetimlerini artırdı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara zabıtası Ramazan Bayramı dolayısıyla özellikle gıda sektöründeki denetimlerine hız verdi.

Zabıta ekipleri, Ankara'nın birçok noktasındaki iş yerlerinde, hijyen koşullarından çalışanların kılık kıyafet temizliğine, gramajdan etiket kontrolüne kadar denetleme yaptı.

Ekipler, eksikleri olan işletme sahiplerini uyarırken, uyarıları dikkate almayanlar hakkında ise yasal işlem başlattı.

Sağlıksız ortamlarda "merdiven altı" üretim yapanlar başta olmak üzere, hijyen kurallarını yerine getirmeyen işletmelere para cezasından faaliyetten men etmeye kadar yaptırım uygulanıyor.

Ekipler, kontrollerde, sağlık koşullarını yerine getiren işletmelere de teşekkür ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.