pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Müftüsü Sönmezoğlu'ndan, Beypazarı Müftülüğüne Ziyaret

25.06.2019 - 16:13, Güncelleme: 25.06.2019 - 16:13
 

Ankara Müftüsü Sönmezoğlu'ndan, Beypazarı Müftülüğüne Ziyaret

ANKARA (AA) - Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Beypazarı ilçe müftüsü ve belediye başkanını ziyaret etti. Sönmezoğlu, Beypazarı ziyaretinde Belediye...

ANKARA (AA) - Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Beypazarı ilçe müftüsü ve belediye başkanını ziyaret etti. Sönmezoğlu, Beypazarı ziyaretinde Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ardından Beypazarı Müftülüğüne atanan Mehmet Karakoyun’u ziyaret eden Sönmezoğlu, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Yaz Kuran kurslarını çök önemsediklerini ifade eden Müftü Sönmezoğlu, "Benim din görevlim, imamım mahallesini cemaatini çok iyi tanıyacak. Camide programlar düzenleyerek, onları daha yakından tanıma fırsatı bulması lazım. Mahallesinde kaç kişi oturduğunu dahi bilmesi lazım." dedi. Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da Belediye olarak din hizmetleri konusunda duyarlı davranmaya çalıştıklarını ve her türlü desteğe hazır olduğunu aktardı. İlçe Müftüsü Mehmet Karakoyun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ANKARA (AA) - Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Beypazarı ilçe müftüsü ve belediye başkanını ziyaret etti. Sönmezoğlu, Beypazarı ziyaretinde Belediye...

ANKARA (AA) - Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Beypazarı ilçe müftüsü ve belediye başkanını ziyaret etti.

Sönmezoğlu, Beypazarı ziyaretinde Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ardından Beypazarı Müftülüğüne atanan Mehmet Karakoyun’u ziyaret eden Sönmezoğlu, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yaz Kuran kurslarını çök önemsediklerini ifade eden Müftü Sönmezoğlu, "Benim din görevlim, imamım mahallesini cemaatini çok iyi tanıyacak. Camide programlar düzenleyerek, onları daha yakından tanıma fırsatı bulması lazım. Mahallesinde kaç kişi oturduğunu dahi bilmesi lazım." dedi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da Belediye olarak din hizmetleri konusunda duyarlı davranmaya çalıştıklarını ve her türlü desteğe hazır olduğunu aktardı.

İlçe Müftüsü Mehmet Karakoyun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.