pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Android N Resmen Açıklanıyor!

Sağlık 10.06.2016 - 01:45, Güncelleme: 10.06.2016 - 01:45
 

Android N Resmen Açıklanıyor!

Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemini yedinci versiyonu için belirlenen ismin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Geliştiriciler Konferansı'nın ardından Google yeni Android versiyonu için isim önerileri almaya başladığını belirtilirken açılan özel bir web sayfası üzerinden kullanıcılar N harfi ile başlayan isim önerilerini Google'a göndermişti. Online olarak yapılan çalışmalar ve anketler ile birlikte bugüne kadar milyonlarca önerinin gönderildiği öğrenilirken, bu konuda Türkiye'de de özel bir çalışma başlatılmıştı.Namık Olabilir!İnci Sözlük tarafından başlatılan kampanya ile birlikte Android'in yeni sürümünün adının Namık olabilmesi adına öneriler Namık olarak sunulmaya başlanmış, bu konuda kısa süre içerisinde binlerce kişi kampanyaya destek vermişti.Google tarafından geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada öneriler için teşekkür edilirken bir iki hafta içerisinde yeni ismin açıklanacağı belirtildi. Bu bakımdan şu an için öneri dönemi sona ererken Google tarafından yapılacak incelemelerin ardından Android işletim sisteminin yeni versiyonunun isminin ne olacağı belirlenecek.Google tarafından yapılan bu açıklamanın ardından İnci Sözlük'te de büyük bir beklenti oluşmuş durumda. Namık ismini öneren kullanıcıların önerisinin Google tarafından önemsenip önemsenmeyeceği merak edilirken Google tarafından yeni işletim sistemine Namık adının verilmesi de büyük bir gündem yaratacak. Şu an için hangi isimlerin önerildiği ve en çok hangi ismin ön plana çıktığı bilinmezken birkaç hafta içerisinde yapılacak açıklama ile birlikte bu konudaki tüm soru işaretleri de giderilmiş olacak.   Veteknoloji...
Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemini yedinci versiyonu için belirlenen ismin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Geliştiriciler Konferansı'nın ardından Google yeni Android versiyonu için isim önerileri almaya başladığını belirtilirken açılan özel bir web sayfası üzerinden kullanıcılar N harfi ile başlayan isim önerilerini Google'a göndermişti.

 

Online olarak yapılan çalışmalar ve anketler ile birlikte bugüne kadar milyonlarca önerinin gönderildiği öğrenilirken, bu konuda Türkiye'de de özel bir çalışma başlatılmıştı.

Namık Olabilir!

İnci Sözlük tarafından başlatılan kampanya ile birlikte Android'in yeni sürümünün adının Namık olabilmesi adına öneriler Namık olarak sunulmaya başlanmış, bu konuda kısa süre içerisinde binlerce kişi kampanyaya destek vermişti.

Google tarafından geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada öneriler için teşekkür edilirken bir iki hafta içerisinde yeni ismin açıklanacağı belirtildi. Bu bakımdan şu an için öneri dönemi sona ererken Google tarafından yapılacak incelemelerin ardından Android işletim sisteminin yeni versiyonunun isminin ne olacağı belirlenecek.

Google tarafından yapılan bu açıklamanın ardından İnci Sözlük'te de büyük bir beklenti oluşmuş durumda. Namık ismini öneren kullanıcıların önerisinin Google tarafından önemsenip önemsenmeyeceği merak edilirken Google tarafından yeni işletim sistemine Namık adının verilmesi de büyük bir gündem yaratacak. Şu an için hangi isimlerin önerildiği ve en çok hangi ismin ön plana çıktığı bilinmezken birkaç hafta içerisinde yapılacak açıklama ile birlikte bu konudaki tüm soru işaretleri de giderilmiş olacak.  

 Veteknoloji...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.