pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anaokulu Öğrencileri Su Altı Dünyasını Atölyelerle Keşfetti

22.01.2017 - 10:28, Güncelleme: 22.01.2017 - 10:28
 

Anaokulu Öğrencileri Su Altı Dünyasını Atölyelerle Keşfetti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de özel bir anaokulunun öğrencileri, Büyükşehir Belediyesinin, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde bulunan Eti...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de özel bir anaokulunun öğrencileri, Büyükşehir Belediyesinin, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde bulunan Eti Sualtı Dünyası'nı ziyaret etti. Minik öğrenciler, su altı dünyasının büyülü dünyasında eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkardı.Anaokulu öğrencileri, Eti Sualtı Dünyası’nda düzenlenen atölyelerde su altı canlılarının yaşamlarını öğrendiler. Kırk öğrencin katıldığı eğitimlerde, balık besleme, deniz kirliliği, dalgıç iletişimi ve sulu deneyler atölyeleri gerçekleştirildi. Balık besleme atölyesinde öğrenciler su ürünleri mühendisleri ve profesyonel dalgıçlar eşliğinde uygulamalı olarak balık beslemenin tüm detaylarını öğrenmenin keyfini çıkardılar. Deniz kirliliği atölyesinde ise çocuklar, denizlerin kirletmenin zararlarını öğrendiler.Sualtı Dünyası yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Eti Sualtı Dünyası Kış Atölyelerinin kayıtlarının devam ettiğini ifade ederek, 9-12 yaşlarındaki öğrencileri ara tatillerinde eğlenerek, bilgilerini artıracakları, kış atölyelerine davet etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de özel bir anaokulunun öğrencileri, Büyükşehir Belediyesinin, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde bulunan Eti...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de özel bir anaokulunun öğrencileri, Büyükşehir Belediyesinin, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde bulunan Eti Sualtı Dünyası'nı ziyaret etti. Minik öğrenciler, su altı dünyasının büyülü dünyasında eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkardı.

Anaokulu öğrencileri, Eti Sualtı Dünyası’nda düzenlenen atölyelerde su altı canlılarının yaşamlarını öğrendiler. Kırk öğrencin katıldığı eğitimlerde, balık besleme, deniz kirliliği, dalgıç iletişimi ve sulu deneyler atölyeleri gerçekleştirildi.

Balık besleme atölyesinde öğrenciler su ürünleri mühendisleri ve profesyonel dalgıçlar eşliğinde uygulamalı olarak balık beslemenin tüm detaylarını öğrenmenin keyfini çıkardılar. Deniz kirliliği atölyesinde ise çocuklar, denizlerin kirletmenin zararlarını öğrendiler.

Sualtı Dünyası yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Eti Sualtı Dünyası Kış Atölyelerinin kayıtlarının devam ettiğini ifade ederek, 9-12 yaşlarındaki öğrencileri ara tatillerinde eğlenerek, bilgilerini artıracakları, kış atölyelerine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.